Fördelar med PostNord App

  • Du håller enkelt reda på var ditt paket är samt hur, när och var det levereras.
  • Du behöver ingen särskild avi – appen innehåller en digital avi.
  • Dina paket läggs till automatiskt.
  • Du eller någon annan kan hämta ut paketet utan leg om BankID har använts.
  • Du får veta när ditt ombud är öppet.

.

Följ oss på Instagram

Titta gärna in

.. i vårat apotek.

Våra öppettider är mellan 8:00 och 17:00 måndag - fredag.
 
Telefontiden är mellan 8:00 - 17:00 måndag - fredag.
 
Tfn växel: +46 (0)270 28 80 00

Huden är ett av de viktigaste organen som utsätts för påfrestningar och luftföroreningar eftersom den utgörs av ett gränssnitt mellan kroppen och miljön. I likhet med att ögats hornhinna, som också är en biologisk barriär mot luftföroreningar, är hornlagret, det övre hudskiktet, det huvudsakliga målet för luftföroreningar.

En förändrad redoxbalans i huden har förknippats med många olika hudbesvär som till exempel eksem, akne och psoriasis.

Fria radikaler kan också orsaka stress i huden vilket resulterar i att huden åldras i förtid. Redoxfunktionen i RENU 28-gelen kan neutralisera fria radikaler och skydda den mot att åldras i förtid. Gelen kan även motverka de synliga tecknen på hudens åldrande som t ex rynkor och minskad lyster.

 RENU 28

Det är inte en vanlig ansiktskräm. Det är en hudfrämjande, fuktighetsbevarande multifunktionsgel som kan användas på hela kroppen.

Hudcellerna hos en ung människa återskapas hela tiden men den processen saktas ner i takt med att vi åldras. Det innebär att huden åldras på ett synbart sätt.

RENU 28 använder sig av samma redoxsignalteknologi som finns i ASEA flaskan. Den innovativa produkten tar hand om kroppen utifrån och in och får huden att se frisk och ungdomlig ut. RENU 28 tar bort missfärgningar från fria radikaler.

Gör så här: Använd RENU 28 morgon och kväll efter rengöring, eller när som helst och var som helst på din kropp för att främja och stödja områden av särskilt intresse.

Skaka tuben ordentligt före användning.

RENU 28 för komplett hudvård. (Innehåll 90 ml).

Ingredients: Aqua/Water/Eau, Sodium Magnesium Fluorosilicate, Sodium Phosphate, Sodium Chloride.

Beställ Renu 28 här

MITOKONDRIER

Mitokondrier har historiskt identifierats som den huvudsakliga  källan till cellenergi. De kopplar oxidationen av fettsyror och pyruvat (ingår i cellernas energimetaboism) med produktionen av adenosintrifosfat (ATP-cellens kraftverk) i elektrontransport-kedjan. 

Redoxsignalmolekyler tillverkas i mitrokondrierna varje sekund alla dagar. Mitokondrierna sätter samman redoxmolekylerna i olika formationer för att passa in där de skall arbeta.

De här molekylerna fanns bara på ett ställe tidigare, inuti  cellerna, ända tills ASEAS forskare knäckte nöten vilket ledde till att de nu även finns i ASEA –flaskan och i RENU 28.

 

 

Före och Efter

Det är rätt så precis 1 månad mellan bilderna

Tillagd i varukorgen