.

.

Hästmassage & Djurkontakt

Hästmassage och Djurkontakt ägs och drivs av Anna Karström.

"Jag har mångårig erfarenhet av att jobba med friskvård och för mig baseras friskvård på ett holistiskt synsätt där man tar hänsyn till HELA individen och inte bara behandlar symptomen.
Mitt mål är att hitta orsaken - för där finns nyckeln till balans och hållbarhet" säger Anna.

Läs mer här

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

För barnen

Islamax 250 ml

Slemlösande samt stödjer lungornas välbefinnande

Skadligt för barn??

Jag måste börja med att belysa den vanligaste frågan vi får från föräldrar.

Fråga

Kan det vara skadligt att ge barn kosttillskott?

Svar

Nej, tvärtom. Vi är förvånade över att så många föräldrar väljer att inte ge sina barn kosttillskott, men många tror att det är skadligt.

Skadligt däremot är att ge barnen lösgodis, läsk, chips, kjoskmat, industriellt processad föda, lightprodukter, lättaprodukter o.d. Vi har i dag en generation som växer upp på skräpmat.

Många föräldrar är mycket noga med att själva ta sina kosttillskott, och omegafettsyror men tänker inte på att barnen har lika  eller kanske till och med ännu större behov av ett balanserat kosttillskott.

Det barnen äter i dag är avgörande för deras hälsa i vuxen ålder

Läs mer om barn

barnens mat

och ungdomar 

sockrets påverkan

under respektive länk