HUND OCH KATT

Bara det Bästa är gott nog...

Foto: Lotta Andersson För Hund och Katt

Fodertillskott viktigt för husdjurens hälsa

Studier på hundar visar att vitamin- och mineralterapi ger tjock blank päls, minskad klåda, minskat fjällande från huden och hunden blir inte lika lätt överviktig. Gamla hundar blir aktivare, går upp i vikt om de är för magra, en allmän förbättring av hälsotillståndet helt enkelt. Djur som lättare får och är känslig för insektsbett och fästingar blir mindre utsatta.

Foder botar inte sjukdomar säger man, men helt klart och bevisat är i alla fall att felaktigt foder och näringsbrist orsakar sjukdomar hos hund och katt! Vår erfarenhet visar att om hunden och katten utfodras med biologiskt anpassat foder och ett tillskott av vitaminer och mineraler är dom friskare.

 

Katter, liksom hundar, behöver tillskott av näringsämnen. För det unga djuret likväl som för den gamla katten kan näringsbrist orsaka både fysiska och psykiska sjukdomar. Beteendestörningar beror ofta på näringsbrist. Ett nedsatt immunförsvar med infektioner och förkylningar som följd är ockdå vanliga bristsymptom. Stela muskler och leder kan även det orsakas av brist på viktiga näringsämnen.

Om du har en sjuk hund eller katt, eller enbart vill bibehålla djurens goda hälsa och förebygga sjukdomar är det mycket viktigt att du ägnar tid och uppmärksamhet åt deras utfodring och fodertillskott. 

Att fodra djuret för ohälsa, läs här!

 

Om du vill göra en Håranalys för att uppdatera dig om ditt djurs hälsostatus

Gör så här:Ta 15-20 hårstrån från djuret, stoppa i ett kuvert och skriv ålder, ras och kön samt ditt namn, adress och telefonnummer. Det är en viss väntetid därför är det viktigt att du kontaktar oss på tfn 0270-28 80 00 eller 0270-28 72 70 direkt du har postat brevet så kommer vi överens om en tid när du kan få svar på provet.

Adress: Therese Söderström, Vedtjära 322, 826 61 Söderala.

SJUKVÅRD

Kontakta alltid veterinär om din hund eller katt är sjuk.

 

EGENVÅRD

Om du vill egenvårda dina djur för mindre krämpor så kontaktar du oss.

 

Näringsbalans för hund & katt 0,5kg

Näringsbalans till Hund och katt 500g

VitoMin C 200g

Vitamin C, en kraftfull antioxidant

MSM 200g

Kosttillskott

Enzymin Kapslar

90 kapslar

Glukosamin till hund & katt

Understödjer friska leder

Allium Sativum Tablett 90st KAMPANJ

Örttablett som kan motverka parasitangrepp

Nypon+C 500g

Helnyponpulver från bergsnypon med tillsatt C-vitamin

Kolloidalt Silver

Vattenreningsprodukt