REFERENSER

Internetbild Internetbild Från smådjurssidan

Här kan du läsa om berättelser vi fått från glada hudnägare. Vi fyller på allt eftersom det kommer in berättelser.

För det mesta är det väl hundar och katter vi gör analyser på förutom hästarna då.

Men det har kommit en fågelfjäder, en papegoja som inte mådde bra, kaniner och andra små djur. Det har inte kommit på någon liten drake än, men man vet aldrig när det kommer ett fjäll (har dom fjäll?).

Du får gärna skicka in din berättelse till oss, det är så glädjande att få ta del av vad som händer.

 

 • NEED FOR SPEED

  ”Need For Speed” flatcoated retriver kom som valp till min dotter Petra på sommaren 2006. Petra pluggade i Östersund och var hemma över sommarlovet. Need var den vildaste valp jag någonsin upplevt då har jag haft hund i 39 år. Need flög över vidderna när hon var lös, i koppel studsade hon fram låg som en plog i dikena med hundra knyck. När hon vilade då sov hon gott.

  Läs mer…
  2013-10-31 00:50
 • MINA

  MINA

  Alaskan Husky hunden Mina hade ont i musklerna och alla leder, diagnosen löd förslitningsskador och ledgångsreumatism. Efter tre månader med Söderströms Glukosamin var Mina helt återställd och tillbaka i spannet.

  Läs mer…
  2013-10-31 00:48
 • CRUSSE

  CRUSSE

  För 18 år sedan köpte jag en liten svart dvärgschnauzer. Crusse. När han var ca 1 år började hans päls bli gråaktig. Efter ytterligare ett par år var han oftare och oftare dålig i magen. Det mesta rann rakt igenom och gick inte att plocka upp från marken.

  Det blev fler och fler besök på djursjukhuset, prover togs många gånger och olika sorter men de hittade ingenting som var fel.

  Läs mer…
  2013-10-31 00:45