Fördelar med PostNord App

  • Du håller enkelt reda på var ditt paket är samt hur, när och var det levereras.
  • Du behöver ingen särskild avi – appen innehåller en digital avi.
  • Dina paket läggs till automatiskt.
  • Du eller någon annan kan hämta ut paketet utan leg om BankID har använts.
  • Du får veta när ditt ombud är öppet.

.

Följ oss på Instagram

Titta gärna in

.. i vårat apotek.

Våra öppettider är mellan 8:00 och 17:00 måndag - fredag.
 
Telefontiden är mellan 8:00 - 17:00 måndag - fredag.
 
Tfn växel: +46 (0)270 28 80 00

Ion Silver

spraya KS på frukt och grönsaker för att eliminera mikroorganismer

Om Ion Silver

Ion Silver startades redan 2001 och är idag en av Nordens ledande leverantörer av kolloidalt silver, MSM, glukosamin, mineraltillskott samt silverbaserade salvor och cremer.

Grundaren och idén bakom det hela är Anders Sultan. Efter att ha läst om kolloidalt silver på nätet under mitten av 90-talet och förstått vilken potens det hade, och insett alla fantastiska  användningsområden väcktes en nyfikenhet och en önskan om att göra denna kunskap tillgänglig för alla. Det var ett tankefrö, som grodde och blev till en idé och en vision som så småningom utvecklades till en produktion.

2002 flyttade Ion Silver HB in i sina första lokaler på Produktvägen 8 i Löddeköpinge. Anders stod ofta ensam bakom tappmaskinen och producerade, svarade i telefon, packade och skickade sina flaskor över landet. Samtidigt föreläste han och spred sin allt bredare kunskap så fort tillfälle gavs. Detta gav sakta men säkert resultat. 2012 ombildades Ion Silver HB till ett aktiebolag och samma år hade Ion Silver AB växt ur rocken och fick flytta till en större lokal, även denna på Produktvägen i Löddeköpinge.

Sedan dess har företaget växt starkt, trots alla påhopp av myndigheter och media. Produkterna har blivit fler och idag är vi fem heltidsanställda och har under hösten 2016 dubblat vår lokalyta och investerat i effektiva hjälpmedel som skall hjälpa oss möta den allt jämt ökande efterfrågan på våra produkter. .

Våra högt ställda krav på renhet och miljö medför en ständig, kritisk granskning av leverantörer, råvaror och framför allt på den egna tillverkningen. Den femte generationens ”Silvermaskiner” byggs i detta nu, då Anders alltid drivs av tanken på att göra det ultimata Kolloidala silvret, 10 ppm.

Vårt MSM skövlar inga skogar. Våra hudvårdsprodukter är parabenfria och bygger på på naturliga råvaror. Våra mineraler är fria från tillsatser som konserveringsmedel och klumpförebyggande kemikalier.

Vi använder inga genmanipulerade råvaror. Våra förpackningar är enkla och miljövänliga. Helhetstänket finns alltid närvarande i vår produktutveckling.

Vår intention är alltid att producera och presentera de bästa och renaste produkterna på marknaden.

Vårt fokus ligger på att med ett helhetsperspektiv inrikta oss på en hållbar framtid och vi kommer alltid slåss för att människor ska ha en självklar rätt att få hålla sig friska med effektiva och ofarliga produkter. Hälsofrihet med andra ord!

Produktblad

Vår populära vattenreningsprodukt, 2,5 liter

Kolloidalt Silver är tillverkat hos Ion Silver och säljs under Homeopathusets egen etikett.

Tillagd i varukorgen