DJARFUR

DJARFUR

Jag skulle vilja ge er en referens på era preparat vilka har hjälpt min islandshäst Djarfur från alla hans tidigare problem.

När jag första gången kom i kontakt med er var Djarfur 4,5 år. Det hela började med ett flertal olika kolikattacker/anfall. De många veterinärbesöken ledde till många sprutor med avslappnande medel. Tillståndet efter sprutorna höll i sig ett tag men de kolikartade symptomen återkom hela tiden.

Djarfur var även dålig på att dricka vatten och kissade sällan. När han väl kissade märkte jag tydligt att han sköt rygg samt att han slog med svansen och uppvisade ett surt humör.

Fler symptom som han visade var stelhet i stort sett i hela kroppen. Hans tidigare temperament kan jag beskriva som hetsigt och ”bakskygg” vilket lett till sken många gånger. Han har efter arbetspassen varit flåsig och jag har då trott att han haft en väldigt dålig kondition trots att vi jobbat som bara den. Manen och svansen har varit mjällig och jag har upptäckt ett lertal ”foderknölar”.

Vid denna tidpunkt då problemen aldrig tycktes ge sig undrade jag vad jag köpt för häst? Någon eller någonting sa mig dock att så här skall det inte behöva vara. Någonstans såg jag hans stora potential och det har varit min och Djarfurs räddning.

Min frustration ledde naturligtvis till att jag pratade med andra hästägare. Genom en väninna fick jag tips om Er vid Homeopathuset. Efter att jag bestämt mig för att skicka in en håranalys och haft kontakt med Hans per telefon så börjar den fantastiska förvandlingen av Djarfur.

 

Hans rekommenderade mig produkterna Colofor, Renefor, Minesyl, Ferrosyl och Makrosyl vilka jag började använda. Djarfur började efter ca två veckor att reagera på produkterna och symptomen blev påtagliga men det kändes skönt att personalen fanns till hands som lugnt talade om att det bara var en läkekris som börjat. Det satt i som värst 3-4 dagar. Jag hade tränat honom under läkekrisen utan problem.

Hans kunde också tala om att Djarfur har stor kapacitet och att det kommer att bli bra. Tänka sig så rätt han hade! Det går inte med ord att beskriva vad jag känner i dag. Jag har fått en ny häst som är glad och harmonisk och vi kan jobba och utvecklas på ett naturligare och mer avspänt sätt. Vi går kurser, tränar klassisk dressyr som han galant klarar och utvecklas positivt inom.

När jag skrivet detta så är det bara två veckor kvar till vår första tävling och jag är oerhört tacksam för allt detta. Eftersom jag brinner för det naturliga sättet att leva så känns detta mest rätt för mig och min häst. Att han sen visar att han verkligen gillar sina mineraler gör saken bättre. Fler produkter jag använt/använder är Cirkulafor, Gastrofor, Respirafor, R-droppar samt Vitlöksfludium. När jag började använda Gastroforen så blev det optimalt. Tänk att detta ”pulver” kunde göra så att alla smärtsamma symptom från magen var som bortblåsta och jag kunde med lätthet spänna sadeljorden.

Jag hoppas jag kan förmedla detta till andra så att de också kan ta del av dessa naturliga och bra produkter. I min bekantskapskrets har jag märkt ett ökat intresse och nyfikenhet över Era produkter. Jag kan märka att människor själva vill ta hjälp av naturprodukter och allt mer ser jag även att de vill göra lika för de som dom värnar om, djuren.

Det verkligen syns resultat på Djarfur och hans mående. En numer muskulös och levnadsglad häst som även blivit mer social har lett till att många har börjat använda era produkter. Förhoppningen är att jag och Djarfur kan påvisa att detta är ett ba alternativ då man kört fast i smärta och frustration.

Detta var lite om hur jag upplevt förändring tack vare Homoepathusets mineraler, det finns för mig bara det alternativet.

 

Med Vänliga Hälsningar

Anna-Maria Hanses Bergman

(”Tänk, det finns änglar”!)

2013-10-29 23:46