Håranalys, är det tillförlitligt?

Fråga

Finns det några vetenskapliga belägg för att era håranalyser stämmer?

Svar

Naturligtvis så har våra håranalyser blivit ifrågasatta genom åren. Man säger ju att det inte går att få fram annan information från håret än den genetiska bilden, vissa dermatologiska sjukdomar och om man varit i kontakt med toxiska metaller eller läkemedel.

Vi är väl medvetna om att den traditionella medicinen inte känner till att det går att få annan information från hår än det som ovan nämnts. På det kan vi bara svara att det har vi aldrig märkt, och inte våra kunder heller och det har varit många under de 30 år vi har utfört analyserna. Tvärtom så har våra kunder upprepade gånger talat om för oss att svaret på analysen har varit mycket precis och klart visat symptombilden och orsaken till densamma.

Men vi säger aldrig att vår service på något sätt skulle ersätta läkarvård eller allopatisk medicin. Tvärtom, har nästan alla våra kunder har redan sökt den hjälpen, de har blivit undersökta efter konstens alla regler och blivit medicinerade. Orsaken till att de sedan söker vår hjälp är att undersökning och behandling har inte givit önskat resultat.

2013-09-22 15:30
Tillagd i varukorgen