Referenser

Lisa Garland och Miss World

Vi är så glada att vi kan berätta för dig hur våra Narurliga Fodertillskott har kunnat förbättra livet för så många hästar.

Om du vill dela med dig av dina erfarenheter, sänd oss en liten notis så kontaktar vi dig. Bilder är alltid roligt att få.

Here is a picture of Miss World and I after winning at the Premium League recently/Lisa Garland

 • Stall Indiana

  Stall Indiana

  Mattes hjärta. Snart har vi tillbringat 12 år tillsammans. Tyvärr märks det i bland att åldern börjar visa sig. Mer stelhet än vanligt oroar ett matte hjärta. 

  Läs mer…
  2022-04-21 14:33
 • Tack för fantastiska produkter

  Tack för fantastiska produkter

  Hej!
  Jag vill tacka för fantastiska produkter som med hjälp av eran foderstat tycks påverka hästen bättre än vad jag nånsin vågat tro. Jag använder mig av prestationspaketet och är väldigt nöjd!


  Min häst Ma Råkes gjorde comeback efter 2års frånvaro och det slutade med en fin 4e plats, med en rekordsänkning på 5 sek.
  Stort tack för hjälp på vägen från oss!


  Hälsningar Emilia Schlömer

  2021-05-31 00:23
 • STORT GRATTIS TILL SEGER PÅ SOLVALLA.

  STORT GRATTIS TILL SEGER PÅ SOLVALLA.

  Fantastiskt duktiga Musett Af Djupmyra spurtade till seger i Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Ston. Första pris 300 000.
  Stort grattis till kretsen kring hästen.

  Lördag 29 februari vinner Madam af Djupmyra med tre längder på Bergsåker. Vi gratulerar och tackar för förtroendet att få delta i de duktiga Djupmyrahästarnas framgång.

  Läs mer…
  2020-03-08 19:11
 • ESTER, SPOI och SVENSKA LANDSLAGET GJORDE DET I ÅR IGEN

  ESTER, SPOI och SVENSKA LANDSLAGET GJORDE DET I ÅR IGEN

  Lika glädjande för oss på Homeopathuset som för Ester, Spoi och resten av Svenska landslaget som vann World Toelt 2020 i Danmark, Grattis till er alla.
  Vi tackar även Storskogens Hästturer Halls Gård för förtroendet att i samarbete med Anna Karström att få delta i Ester och Spois framgångar.

  2020-03-08 19:03
 • KHOL, DENNA FANTASTISKA HÄST OCH HANS MÄNNISKA – LENNART ÖSTBERG

  KHOL, DENNA FANTASTISKA HÄST OCH HANS MÄNNISKA – LENNART ÖSTBERG

  Khol är en nordsvensk bruksvalack som är 15 år. Han har i år gått sin nionde fora tillsammans med Lennart som har kört foran 19 gånger. Foran som startar från Klövsjö och har slutmål i Röros, Norge är en tur på 22 mil.

  Khol förbereds noggrant genom träning som håller honom smidig och muskulös. I år började Khol kännas lite stel i baksteget så massör Anna Karström kontaktades för att känna över honom och ge massage.  Anna konstaterade och behandlade Kohl för spänningar i musklerna i bog och bakdel.

  Anna är välbekant med Homeopathusets produkter så tillsammans med Lennart så bestämde de att kontakta oss för lite rådgivning inför den långa färden.

  Eftersom Khol är en frisk häst som enbart behövde stärkande tillskott sårekommenderade vi Minesyl—vårt bastillskott som innehåller vitaminer och mineraler, Makrosyl—för extra magnesium och Ferrum – för extra järn. Lennart började ge dem en tid innan de skulle ut på sin resa och tog även med produkterna och gav Kohl dem tillsammans med hö och havre under resan.

  När hästen skall göra ett långvarigt arbete så förbrukas både järn och magnesium, mineraler som det blir förlust av under långvarigt arbete och därför är det en fördel att fodra med dessa för att förhindra brister.

  Khol är en utmärkt arbetskamrat och trogen vän säger Lennart som också berättar att han kändes bättre i musklerna relativt snabbt, spänningarna släppte och han fick mer energi och kändes fantastiskt fin att köra.

  Vi tackar för förtroendet att få stödja Khol i hans arbete med våra kompletteringsfoder.

  2020-03-07 23:04
 • TACK HANS OCH THERESE

  TACK HANS OCH THERESE

  Tack Therese för din hjälp och vägledning när jag sökte dig för mitt höga kolesterol. Hade då gått på behandling hos läkaren och fått mediciner av honom. Tyvärr så hände inte så mycket med mitt höga värde, det låg på 16, trots den traditionella behandlingen.

  Läs mer…
  2019-03-07 20:49
 • ESTER OCH SPOI SVENSKA GULDMEDALJÖRER

  ESTER OCH SPOI SVENSKA GULDMEDALJÖRER

  14-åriga Ester Östberg från Hassela, tog i helgen guld i World Toelt i Danmnark – både individuellt och i lagkampen. På bilden ser vi Ester med sin Spoi. 

  Stort grattis till Teamet önskar vi på Homeopathuset

  Läs mer…
  2019-02-25 12:11
 • MISTY OCH NATALIE

  MISTY OCH NATALIE

  Vår ponny Misty var väldigt sjuk för 2 år sedan. Hon fick kolik som vägrade ge med sig. Under 2 dygn höll vi på hemma men sedan fick vi åka till Ultuna och där blev hon i 3 dygn. Man konstaterade via ultraljud att hästen hade inflammation i tjocktarmen. Tarmväggen var 1,3 cm tjock och ska normalt vara 0,3 mm. Men efter den behandling hon fick, medicin och en rätt dyster prognos for vi hem.

  I det här läget kontaktade vi Hoeopathuset och har sedan dess behandlat Misty med Gastrofor och enbart hö och strålucern. Ponnyn har nu varit frisk i 2 år.

  Misty tränas och tävlas för fullt. Så tacksam för att hon är frisk och kry.

  Misty har kontrolletats med ultraljud och tarmen är helt återställd.

  2019-02-23 19:02
 • HUDPROBLEM

  HUDPROBLEM

  Nu vet jag inte om ni kan hjälpa mig med min häst men jag har blivit rekommenderad att kontakta er.

  Nickie berättar: ” Hej, jag har blivit rekommenderad att kontakta er och här är problemet. Jag köpte min häst 30 dec 2016 och efter tre veckor bröt det ut förfärliga nässelutslag som täckte hela kroppen. Min vet. behandlade med antibiotika och kortison men det kom tillbaka hela tiden. Jag har varit i kontakt med hästens uppfödare och den förra ägaren men han hade aldrig haft något liknande tidigare.

  Så vad tror ni, kan ni hjälpa mig, skall jag skicka en mananalys”?

  Läs mer…
  2019-02-23 18:43
 • PANTOMIN

  PANTOMIN

  Jag skulle bara vilja säga TACK & berätta om min häst Pantomin!

  Tack, jag har fått tillbaka min glada, nöjda häst!

  Jag har ägt min "Pantis" i ca 5,5 år. Pantis har alltid varit en lugn individ. Klok & modig men med mycket energi. Har aldrig varit sur eller negativ.

  Hoppning har alltid varit hennes passion i livet, så det är hoppning & fälttävlan vi tävlat i. Dressyr är det tråkigaste hon vet. I somras tävlade vi ganska intensivt i fälttävlan. Det blir långa dagar med långa resor & det tärde nog en del på min häst.

  Läs mer…
  2017-04-07 11:27
 • Vad en mananalys visar

  Vad en mananalys visar

  I februari för snart ett år sedan berättade en bekant om att hon hade skickat in en ”hokuspokus mananalys” och att hennes häst hade blivit så mycket bättre efter att ha ätit Homeopathusets Gastrofor och Minesyl mm. Jag blev självklart intresserad och skickade in en bit av min hästs man för analys – inte för att hästen mådde dåligt utan mest för att göra en check av hans tillstånd.

  Läs mer…
  2017-01-02 15:40
 • Excellent Swingfly

  Excellent Swingfly

  Nu har vi nått nya framgångar med vår ponny Excellent Swingfly.

  I somras tog han SM guld i ponnydressyr endast 7 år gammal.

  men det stannade inte där, även DM mästare 2016.

  Läs mer…
  2016-10-07 17:14
 • Excellent Swingfly

  Excellent Swingfly

  Vi vill tacka er för era produkter och kunnande. Alltid bra service!

  Har använt era produkter i ca 15 års tid både till hästarna och oss själva.

  Skickade in håranalys på vår ponny Exellent Swingfly som är en av Sveriges bästa 6-åriga C-ponny i dressyr med bland annat seger i ungponny championat 2015 och en andraplacering ungponny SM i Gävle 2015. 

  Nu ska han tränas och tävlas för större utmaningar 2016 med sikte på SM och för att ge Swingfly bästa möjliga förutsättning så använder vi Gastrofor, Minesyl och Ferrum.

  Vi märker stor skillnad när han arbetar, att han är mjuk o fin i kroppen sedan han började med era produkter.
  Min halvblodsvallack, som veterinären ville döma ut på grund av av hälta, fick vi 6 extra år med tack vare Homeopathuset.

  Med Vänlig Hälsning

  Caroline Ragnarson, Lenhovda

  2016-03-31 12:56
 • Vibeke berättar

  Vibeke berättar

  My 23 old Oldenborg/thoroughbred gelding have for the past 5 years had a problem with his hindgut, which resulted in him passing lots of water and very squashy and acidic droppings. I had to wash him almost every day. I tried everything I could find on the market – from household remedies to very expensive products – without lasting results. Eventually his breathing got impaired too and I was only able to ride him very little dependent on his daily fitness.

  The vet actually diagnosed him with “recurrent airway obstruction” and I felt very downhearted because I did not know what to do.

  Läs mer…
  2016-03-30 18:45
 • Amanda och Oboy

  Amanda och Oboy

  Hej
  Jag heter Amanda och är 13 år och jag har en ponnytravare, ett russ på 10 år.

  När jag fick hem honom, var han stel i bogarna, var svår att stretcha och travet bak var lite hoppigt. Han ville mer än han klarade av och kapaciteten fanns där, men kunde inte använda den riktigt. Han var också lite stressad och blev dålig i mage vid start

  Så jag provade era pulver som Minesyl, Ferrum och Makrosyl och Gastrofor,(tror jag det heter).

  Nu har Oboy som han kallas, blivit mycket bättre, går bättre att stretcha, bogarna är mjukare och i loppen har han fått använda sin kapacitet. Han är nära att slå sitt rekord på 2.01.0.


  Magen är bättre och han är mycket lugnare, travet bak stämmer också mycket bättre han är inte lika hoppigt och han har blivit starkare och mer uthållig. Han har placeringar 2,3,4,5,2.

  Så era pulver kommer jag fortsätta med

  Amanda och Sunds Oboy 

  2015-12-18 15:31
 • Glorius Man

  Glorius Man

  Jag kan berätta att vår häst gick mycket bra på en tung/dåligt underlag, ingen tillstymmelse till galopp som har varit de fyra sista loppen och gick bra på upploppet och vi var väldigt nöjda med en sjätteplats. 
  PS: Hans såg på manprovet att det fanns en störning och det var flytande B-vitamin som togs bort 3 dgr innan loppet så där var han nog rätt ute, Ferrum fick han dubbel dos innan o tredubbel kvällen innan o på morgonen. Han har efter loppet när vi körde uppvisat en helt annorlunda och effektfull schwung, nu går han i vinterträning så vi ser fram emot start nästa år. Vi är mycket tacksamma för den goda supporten/kostråden det har verkligen gett resultat.

  Hälsningar 
  Kristina & Glorius Man

  Kristina Åhsberg

  2015-11-29 23:30
 • Ann-Sofie berättar

  Ann-Sofie berättar

  Hej! 

  Jag vill tacka för era fantastiska produkter. Att min underbara häst som har varit sjuk i snart 2 år äntligen har blivit frisk. Tack vare er hjälp och era produkter. 

  Jag skickade manprov och det stämde precis. Jag har använt Gastrofor för magen på min andra hästar också. Jag använder Minesyl på alla mina hästar med gott resultat. 

  Tack! 

  Med vänliga hälsningar Ann-Sofie 

  2015-04-23 21:52
 • Uppdatering om Prins och Lilleman

  Uppdatering om Prins och Lilleman

  Hej!

  Vill uppdatera här lite om den fortsatta resan med Homeopathusets mineraler m.m .

  Till en början kan jag meddela Lilleman fortfarande är mer vild en tam

  Ett par, tre år har Lilleman inte fällt sin päls ordentligt, förra året fällde han inte klart alls, det var jättekonstigt, han hade tofsar kvar över sommartiden, så jag fick raka bort det .

  Men i år efter höst/vinterns mineral/vitamin boost, så fäller han redan så ENORMT! Så häftigt att se denna enorma skillnad! Så i år kommer han ha en riktigt fin sommarpäls.

  Läs mer…
  2015-04-23 21:39
 • Biscuit Po

  Biscuit Po

  Hej
  Min travhäst Biscuit Po, sto 7 år, har varit väldigt stel i kroppen, mest i bogarna och bakpartiet. Efter att jag fodrat henne med Homeopathusets produkter, Minesyl, Ferrum och Makrosyl så har det skett en otrolig skillnad på stelheten, bogarna är lösgjorda och fina nu.

  Biscuit Po har alltid varit arbetsvillig och hon har alltid haft bra spurt på upploppet, men nu har hon förbättrat spurten enormt. I sista loppet låg hon ca 100 meter efter, hon gör en superspurt och går tredje spår utvändigt och slutar på andra plats på 2 640 meter.

  Både hästen och jag är så nöjda med produkterna och tänker inte sluta med dom.

  Med vänlig hälsning

  Malin Larsson

  2015-03-11 16:38
 • Köppinen

  Köppinen

  Våra finska kunder Maija och Jyrki är mycket nöjda med Homeopathusets produkter.

  Köppinen, deras ögonsten, blev vald till årets kallblod och bästa äldre valack/hingst i Finland 2014. Han vann ju Kings Race och hade många andra stora framgångar i Finland under året.

  Köppinen och hans "föräldrar" blir väl omhändertagen av Kristiina på Horse Balance, Finland. Hästen kommer nu att användas även i avel så vi hoppas på nya stjärnor i framtiden. 

  Vi gratulerar till en fantastisk häst och önskar lycka till.

   

  2015-03-11 12:06
 • Alstar

  Alstar

  Hej!

  Vill tacka för era fantastiska produkter och mycket bra service.

  Jag har provat många av era produkter på flertalet hästar och jag rekommenderar er till alla mina kunder.

  Mest hjälp har jag fått med min egen häst Altsar en 6-årig halvblodsvalack som jag började med att skicka in ett manprov på. Svaret jag fick stämde in på pricken och med hjälp av era produkter så har jag fått tillbaka min pigga, talangfulla och vackra häst!

  Har även provat era produkter på mej själv och min familj och är mer än nöjd.

   

  TACK!

  MVH Pernilla Deijfen unghästutbildare

  www.stalldeijfen.com

   

  2015-03-11 11:55
 • Vieskerin Valo

  Vieskerin Valo

  Lite uppdatering om Vieskerin Valo

  - Även om hästen är redan 11 år har han hittills förbättrat sin prestation varje år. Han behöver inte förbättras så mycket nu, 0,5 sek skulle räcka, säger kusken Pertti Niver med ett leende på läpparna.

  Läs mer…
  2015-02-17 15:10
 • Lilleman och Prins

  Lilleman och Prins

  Hej !

  Måste verkligen få dela med mig vilket underverk Homeopathusets produkter har gjort med min Shettis Lilleman.

  Lilleman är född 1989 och är ett lite charmtroll så klart  Men tyvärr är han lite sned och skev i benen och så där och det har satt sina spår i hans rörelse schema som man förstår.

  Läs mer…
  2015-02-06 14:54
 • Vinnaren av Kings Race och årets häst i Finland 2014

  Vinnaren av Kings Race och årets häst i Finland 2014

  Homeopathuset har, tillsammans med vår finska återförsäljare Kristiina Alanko - Horse Balance, sponsrat två av Finlands bästa kallblod, Vieskerin Valo och Köppinen. Båda blev uttagen till Kings Race, ett lopp som i Finland är lika stort som Elitloppet i Sverige. Båda har, under tiden de ätit våra produkter tillsammans med att man ändrade deras foderstat, slagit nya världsrekord.

  I Kings Race blev Köppinen etta och Vieskerin Valo blev tvåa, slagen med 0,4 sekunder. Teamen kring hästarna säger att hästarna har mått så bra på naturligt foder och lite stärkande från oss. Vi gratulerar Team Köppinen och Team Vieskerin Valo till ett fantastiskt lopp.

  2014-08-06 22:42
 • Vieskerin Valo

  Vieskerin Valo

  Elisabeth,
  I'm honored to share the big news (again). Vieskerin Valo, Homeopathuset's & Horse Balance's sponsor horse, renewed Finnish record today. Only one week ago, Köppinen, also sponsor horse renewed 12 yrs old record. What a amazing duo! They both are very strong candidates to win the biggest race of year, King's Race! Congratulations 

  2014-07-09 13:08

Fler nyheter

Tillagd i varukorgen