.

.

Hästmassage & Djurkontakt

Hästmassage och Djurkontakt ägs och drivs av Anna Karström.

"Jag har mångårig erfarenhet av att jobba med friskvård och för mig baseras friskvård på ett holistiskt synsätt där man tar hänsyn till HELA individen och inte bara behandlar symptomen.
Mitt mål är att hitta orsaken - för där finns nyckeln till balans och hållbarhet" säger Anna.

Läs mer här

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

Tillverkning

Nägra av våra produkter

Kvalitet ger trygghet

Mer än trettio års erfarenhet ger produkter med absolut högsta effekt och kvalitet.

Alla våra produkter är framställda av råvaror med högsta kvalitet, de håller högsta mikrobiella standard, de innehåller inga konserveringsmedel eller andra kemiska tillsatser och de är absolut fria från tungmetaller.

Vi utvecklar och producerar våra produkter baserade på våra egna unika recept. Vår produktion sker under hård farmaceutisk kontroll, med samma krav som gäller för livsmedel. De färdiga varorna kontrolleras från produktion till leverans.

Produkterna produceras fortlöpande, de lagras mycket kort tid och därmed bibehålls den höga kvaliteten och den mycket goda effekten. Alla förpackningar märks med bäst-före-datum och identifikationsnummer.

Tillverkning av näringsbalanserade kosttillskott 

Vi framställer våra produkter enligt den ortomolekylära principen. Det innebär behandling med naturligt förekommande ämnen, t ex vitaminer,  mineraler, aminosyror, enzymer och essentiella fettsyror.

De olika sammansättningarna av näringsämnen i produkterna strävar efter att på cellulär nivå återskapa en frisk miljö för att skydda cellen och dess funktion. Man förebygger ohälsa genom att stimulera kroppens egen förmåga att återställa balansen.

Vi använder oss av mikrodoser för att vår erfarenhet har visat att det är kraftfullast och ger bäst resultat.

Livsmedelsverket

Företaget är godkänd av kommunens livsmedelsenhet för försäljning av kosttillskott.

SJV 

Produkterna för djur är Registrerade av Statens Jordbruksverk (SJV).

Foder och fodertillskott till häst regleras av foderlagen. Detta innebär bl.a. att fodertillskott skall vara inregistrerat av Jordbruksverket för att få säljas till häst.

Foder och fodertillskott inregistreras ej av STC och omfattas normalt ej av dopningsbestämmelserna. 

Tillverkaren

Homeopathuset Söderströms produktlinje tillverkas i Skåne hos Nelfab Sweden AB.

Nelfab Sweden AB

Den första januari 1973 övertog Nelfab Sweden AB Askersunds Teckniska Fabrik som grundades i Askersund 1907. Nelfab flyttade det till Örkelljunga där det fortfarande finns beläget.

Askersunds Teckniska Fabrik tillverkade bl a homeopatiska medel och Nelfab har ett museum till beskådande.

Tillverkare

Nelfab Sweden AB
Homeopatiskt museum
Flaskpåfyllning
Kapselmaskin
Tablettlinjen