ALDERMARIN

ALDERMARIN

Fram till 5 års ålder (säsongen 2003) visade Aldermarin stor kapacitet och hade en lovande framtid bl.a. slog han svenskt rekord för femåringar och vann både försök och final i Dubbel cupen. Men så började problemen. Han fungerade allt sämre och både ägarna och kuskar konstaterade att det var höger framben som krånglade.

Trots många behandlingar av veterinärer och kiropraktorer under 2004-05 fick man inte ett bra resultat.

Ägarna Kent och Lena Lök beslutade då att ta kontakt med Hans Söderström på Homeopathuset för att få hjälp. Hans hittade med hjälp av håranalys problemet.

Det var en störning i tjocktarmen som orsakade ansamlingar av slaggprodukter och toxiner i kroppen. Dessa orsakade i sin tur inflammatoriska processer i kroppen, främst i höger bog och framben.

Under 2006 behandlades hästen med Minesyl, Makrosyl, Ferrosyl och Colofor från Homeopathuset för att rensa ut och avgifta kroppen från slaggprodukter och toxiner och resultatet var 100-procentigt! Aldermarin blev frisk och pigg och kunde träna på hårt under vintern, säger Kent. Vi visste att han var bra och det visade han också i första starten på Gävle travet 2007.

Sedan dess har den nu 10-årige hingsten gått från klarhet till klarhet. Han har bland annat vunnit V75-lopp och i februari 2008 blev han inbjuden till Vincennes travbana i Paris och så sent som i Juni månad den 14 vann han åter igen ett V75 lopp på Boden värd 125 000 kr.

Kent och Lena säger: - Hans och Homeopathusets produkter har betytt så mycket för Aldermarin, nu får han hålla på med det han älskar mest. Han är numera glad och pigg och håller utan problem sin fina form med hjälp av produkterna från Homeopathuset.

 

Kent och Lena Lök

Team Onion, Rättvik

2013-10-29 23:38
Tillagd i varukorgen