Referenser

Lisa Garland och Miss World

Vi är så glada att vi kan berätta för dig hur våra Narurliga Fodertillskott har kunnat förbättra livet för så många hästar.

Om du vill dela med dig av dina erfarenheter, sänd oss en liten notis så kontaktar vi dig. Bilder är alltid roligt att få.

Here is a picture of Miss World and I after winning at the Premium League recently/Lisa Garland

 • TACK HANS OCH THERESE

  TACK HANS OCH THERESE

  Tack Therese för din hjälp och vägledning när jag sökte dig för mitt höga kolesterol. Hade då gått på behandling hos läkaren och fått mediciner av honom. Tyvärr så hände inte så mycket med mitt höga värde, det låg på 16, trots den traditionella behandlingen.

  Läs mer…
  2019-03-07 20:49
 • ELIN OCH SPOI

  ELIN OCH SPOI

  14-åriga Ester Östberg från Hassela, tog i helgen guld i World Toelt i Danmnark – både individuellt och i lagkampen. På bilden ser vi Ester med sin Spoi. 

  Stort grattis till Teamet önskar vi på Homeopathuset

  Läs mer…
  2019-02-25 12:11
 • MISTY OCH NATALIE

  MISTY OCH NATALIE

  Vår ponny Misty var väldigt sjuk för 2 år sedan. Hon fick kolik som vägrade ge med sig. Under 2 dygn höll vi på hemma men sedan fick vi åka till Ultuna och där blev hon i 3 dygn. Man konstaterade via ultraljud att hästen hade inflammation i tjocktarmen. Tarmväggen var 1,3 cm tjock och ska normalt vara 0,3 mm. Men efter den behandling hon fick, medicin och en rätt dyster prognos for vi hem.

  I det här läget kontaktade vi Hoeopathuset och har sedan dess behandlat Misty med Gastrofor och enbart hö och strålucern. Ponnyn har nu varit frisk i 2 år.

  Misty tränas och tävlas för fullt. Så tacksam för att hon är frisk och kry.

  Misty har kontrolletats med ultraljud och tarmen är helt återställd.

  2019-02-23 19:02
 • HUDPROBLEM

  HUDPROBLEM

  Nu vet jag inte om ni kan hjälpa mig med min häst men jag har blivit rekommenderad att kontakta er.

  Nickie berättar: ” Hej, jag har blivit rekommenderad att kontakta er och här är problemet. Jag köpte min häst 30 dec 2016 och efter tre veckor bröt det ut förfärliga nässelutslag som täckte hela kroppen. Min vet. behandlade med antibiotika och kortison men det kom tillbaka hela tiden. Jag har varit i kontakt med hästens uppfödare och den förra ägaren men han hade aldrig haft något liknande tidigare.

  Så vad tror ni, kan ni hjälpa mig, skall jag skicka en mananalys”?

  Läs mer…
  2019-02-23 18:43
 • PANTOMIN

  PANTOMIN

  Jag skulle bara vilja säga TACK & berätta om min häst Pantomin!

  Tack, jag har fått tillbaka min glada, nöjda häst!

  Jag har ägt min "Pantis" i ca 5,5 år. Pantis har alltid varit en lugn individ. Klok & modig men med mycket energi. Har aldrig varit sur eller negativ.

  Hoppning har alltid varit hennes passion i livet, så det är hoppning & fälttävlan vi tävlat i. Dressyr är det tråkigaste hon vet. I somras tävlade vi ganska intensivt i fälttävlan. Det blir långa dagar med långa resor & det tärde nog en del på min häst.

  Läs mer…
  2017-04-07 11:27
 • Vad en mananalys visar

  Vad en mananalys visar

  I februari för snart ett år sedan berättade en bekant om att hon hade skickat in en ”hokuspokus mananalys” och att hennes häst hade blivit så mycket bättre efter att ha ätit Homeopathusets Gastrofor och Minesyl mm. Jag blev självklart intresserad och skickade in en bit av min hästs man för analys – inte för att hästen mådde dåligt utan mest för att göra en check av hans tillstånd.

  Läs mer…
  2017-01-02 15:40
 • Excellent Swungfly

  Excellent Swungfly

  Nu har vi nått nya framgångar med vår ponny Excellent Swingfly.

  I somras tog han SM guld i ponnydressyr endast 7 år gammal.

  men det stannade inte där, även DM mästare 2016.

  Läs mer…
  2016-10-07 17:14
 • Excellent Swingfly

  Excellent Swingfly

  Vi vill tacka er för era produkter och kunnande. Alltid bra service!

  Har använt era produkter i ca 15 års tid både till hästarna och oss själva.

  Skickade in håranalys på vår ponny Exellent Swingfly som är en av Sveriges bästa 6-åriga C-ponny i dressyr med bland annat seger i ungponny championat 2015 och en andraplacering ungponny SM i Gävle 2015. 

  Nu ska han tränas och tävlas för större utmaningar 2016 med sikte på SM och för att ge Swingfly bästa möjliga förutsättning så använder vi Gastrofor, Minesyl och Ferrum.

  Vi märker stor skillnad när han arbetar, att han är mjuk o fin i kroppen sedan han började med era produkter.
  Min halvblodsvallack, som veterinären ville döma ut på grund av av hälta, fick vi 6 extra år med tack vare Homeopathuset.

  Med Vänlig Hälsning

  Caroline Ragnarson, Lenhovda

  2016-03-31 12:56
 • Vibeke berättar

  Vibeke berättar

  My 23 old Oldenborg/thoroughbred gelding have for the past 5 years had a problem with his hindgut, which resulted in him passing lots of water and very squashy and acidic droppings. I had to wash him almost every day. I tried everything I could find on the market – from household remedies to very expensive products – without lasting results. Eventually his breathing got impaired too and I was only able to ride him very little dependent on his daily fitness.

  The vet actually diagnosed him with “recurrent airway obstruction” and I felt very downhearted because I did not know what to do.

  Läs mer…
  2016-03-30 18:45
 • Amanda och Oboy

  Amanda och Oboy

  Hej
  Jag heter Amanda och är 13 år och jag har en ponnytravare, ett russ på 10 år.

  När jag fick hem honom, var han stel i bogarna, var svår att stretcha och travet bak var lite hoppigt. Han ville mer än han klarade av och kapaciteten fanns där, men kunde inte använda den riktigt. Han var också lite stressad och blev dålig i mage vid start

  Så jag provade era pulver som Minesyl, Ferrum och Makrosyl och Gastrofor,(tror jag det heter).

  Nu har Oboy som han kallas, blivit mycket bättre, går bättre att stretcha, bogarna är mjukare och i loppen har han fått använda sin kapacitet. Han är nära att slå sitt rekord på 2.01.0.


  Magen är bättre och han är mycket lugnare, travet bak stämmer också mycket bättre han är inte lika hoppigt och han har blivit starkare och mer uthållig. Han har placeringar 2,3,4,5,2.

  Så era pulver kommer jag fortsätta med

  Amanda och Sunds Oboy 

  2015-12-18 15:31
 • Glorius Man

  Glorius Man

  Jag kan berätta att vår häst gick mycket bra på en tung/dåligt underlag, ingen tillstymmelse till galopp som har varit de fyra sista loppen och gick bra på upploppet och vi var väldigt nöjda med en sjätteplats. 
  PS: Hans såg på manprovet att det fanns en störning och det var flytande B-vitamin som togs bort 3 dgr innan loppet så där var han nog rätt ute, Ferrum fick han dubbel dos innan o tredubbel kvällen innan o på morgonen. Han har efter loppet när vi körde uppvisat en helt annorlunda och effektfull schwung, nu går han i vinterträning så vi ser fram emot start nästa år. Vi är mycket tacksamma för den goda supporten/kostråden det har verkligen gett resultat.

  Hälsningar 
  Kristina & Glorius Man

  Kristina Åhsberg

  2015-11-29 23:30
 • Ann-Sofie berättar

  Ann-Sofie berättar

  Hej! 

  Jag vill tacka för era fantastiska produkter. Att min underbara häst som har varit sjuk i snart 2 år äntligen har blivit frisk. Tack vare er hjälp och era produkter. 

  Jag skickade manprov och det stämde precis. Jag har använt Gastrofor för magen på min andra hästar också. Jag använder Minesyl på alla mina hästar med gott resultat. 

  Tack! 

  Med vänliga hälsningar Ann-Sofie 

  2015-04-23 21:52
 • Uppdatering om Prins och Lilleman

  Uppdatering om Prins och Lilleman

  Hej!

  Vill uppdatera här lite om den fortsatta resan med Homeopathusets mineraler m.m .

  Till en början kan jag meddela Lilleman fortfarande är mer vild en tam

  Ett par, tre år har Lilleman inte fällt sin päls ordentligt, förra året fällde han inte klart alls, det var jättekonstigt, han hade tofsar kvar över sommartiden, så jag fick raka bort det .

  Men i år efter höst/vinterns mineral/vitamin boost, så fäller han redan så ENORMT! Så häftigt att se denna enorma skillnad! Så i år kommer han ha en riktigt fin sommarpäls.

  Läs mer…
  2015-04-23 21:39
 • Biscuit Po

  Biscuit Po

  Hej
  Min travhäst Biscuit Po, sto 7 år, har varit väldigt stel i kroppen, mest i bogarna och bakpartiet. Efter att jag fodrat henne med Homeopathusets produkter, Minesyl, Ferrum och Makrosyl så har det skett en otrolig skillnad på stelheten, bogarna är lösgjorda och fina nu.

  Biscuit Po har alltid varit arbetsvillig och hon har alltid haft bra spurt på upploppet, men nu har hon förbättrat spurten enormt. I sista loppet låg hon ca 100 meter efter, hon gör en superspurt och går tredje spår utvändigt och slutar på andra plats på 2 640 meter.

  Både hästen och jag är så nöjda med produkterna och tänker inte sluta med dom.

  Med vänlig hälsning

  Malin Larsson

  2015-03-11 16:38
 • Köppinen

  Köppinen

  Våra finska kunder Maija och Jyrki är mycket nöjda med Homeopathusets produkter.

  Köppinen, deras ögonsten, blev vald till årets kallblod och bästa äldre valack/hingst i Finland 2014. Han vann ju Kings Race och hade många andra stora framgångar i Finland under året.

  Köppinen och hans "föräldrar" blir väl omhändertagen av Kristiina på Horse Balance, Finland. Hästen kommer nu att användas även i avel så vi hoppas på nya stjärnor i framtiden. 

  Vi gratulerar till en fantastisk häst och önskar lycka till.

   

  2015-03-11 12:06
 • Alstar

  Alstar

  Hej!

  Vill tacka för era fantastiska produkter och mycket bra service.

  Jag har provat många av era produkter på flertalet hästar och jag rekommenderar er till alla mina kunder.

  Mest hjälp har jag fått med min egen häst Altsar en 6-årig halvblodsvalack som jag började med att skicka in ett manprov på. Svaret jag fick stämde in på pricken och med hjälp av era produkter så har jag fått tillbaka min pigga, talangfulla och vackra häst!

  Har även provat era produkter på mej själv och min familj och är mer än nöjd.

   

  TACK!

  MVH Pernilla Deijfen unghästutbildare

  www.stalldeijfen.com

   

  2015-03-11 11:55
 • Vieskerin Valo

  Vieskerin Valo

  Lite uppdatering om Vieskerin Valo

  - Även om hästen är redan 11 år har han hittills förbättrat sin prestation varje år. Han behöver inte förbättras så mycket nu, 0,5 sek skulle räcka, säger kusken Pertti Niver med ett leende på läpparna.

  Läs mer…
  2015-02-17 15:10
 • Lilleman och Prins

  Lilleman och Prins

  Hej !

  Måste verkligen få dela med mig vilket underverk Homeopathusets produkter har gjort med min Shettis Lilleman.

  Lilleman är född 1989 och är ett lite charmtroll så klart  Men tyvärr är han lite sned och skev i benen och så där och det har satt sina spår i hans rörelse schema som man förstår.

  Läs mer…
  2015-02-06 14:54
 • Vinnaren av Kings Race och årets häst i Finland 2014

  Vinnaren av Kings Race och årets häst i Finland 2014

  Homeopathuset har, tillsammans med vår finska återförsäljare Kristiina Alanko - Horse Balance, sponsrat två av Finlands bästa kallblod, Vieskerin Valo och Köppinen. Båda blev uttagen till Kings Race, ett lopp som i Finland är lika stort som Elitloppet i Sverige. Båda har, under tiden de ätit våra produkter tillsammans med att man ändrade deras foderstat, slagit nya världsrekord.

  I Kings Race blev Köppinen etta och Vieskerin Valo blev tvåa, slagen med 0,4 sekunder. Teamen kring hästarna säger att hästarna har mått så bra på naturligt foder och lite stärkande från oss. Vi gratulerar Team Köppinen och Team Vieskerin Valo till ett fantastiskt lopp.

  2014-08-06 22:42
 • Vieskerin Valo

  Vieskerin Valo

  Elisabeth,
  I'm honored to share the big news (again). Vieskerin Valo, Homeopathuset's & Horse Balance's sponsor horse, renewed Finnish record today. Only one week ago, Köppinen, also sponsor horse renewed 12 yrs old record. What a amazing duo! They both are very strong candidates to win the biggest race of year, King's Race! Congratulations 

  2014-07-09 13:08
 • ARRE

  ARRE

  Liten uppdatering om Arre som är en helt ny häst i humöret, han ger sig vid de små konflikter som kan uppstå och slår ytterst sällan mot spöet nu.

  En stor förändring är också att han som har haft så dålig växt på man och svans nu har en pannlugg som måste ansas, manen har blivit tjockare samt att hans svans har massor av nytt tagel som växer.

  Jennifer, ägarinnan, säger att han är som ny, helt underbar.

  Läs mer…
  2014-06-16 21:23
 • Köppinen har satt nytt Finskt rekord

  Köppinen har satt nytt Finskt rekord

  Kouvola T75 vanns av Kopp! 

  Horse Balance (och Homeopathuset) gratulerar samarbetspartner Köppistä och coach Jyrki Korhonen och deras familjer, nummer ett igen!

  2014-06-28 Hurrah Köppinen!
  He did it again! He did not only win but made a new Finnish record on 2600 m race, the old record was 12 yrs old and now the new record owner is Köppinen, Homeopathuset's & Horse Balance's sponsor horse! This time Köppinen followed up Elisabeth's recipe for preparing for the race and trust payed off. 34 days to King's Race....exciting!

   

  Läs mer…
  2014-06-15 10:09
 • NYPON+C

  NYPON+C

  Hej! 
  Min häst har fått pröva Nypon+C och jag är jättenöjd med hur mjuk och smidig han blivit i kroppen. Han är frisk, välmående och det syns på hela honom att han mår bra! Jag är så glad att han är frisk och inte fått någon förkylning utan istället fått ett bra immunförsvar. 
  Nu kommer jag ge alla mina hästar det välgörande Nyponpulvret med C-vitamin. 
  Jag är mycket mån om mina hästar men har ibland glömt bort att även jag behöver vara i bästa form. Så nu har även jag börjat äta mineraler och vitaminer från Homeopathuset. Alla i teamet måste vara på topp!
  Stort tack för allt ert stöd och hjälp!
  Diana Johansson
  Dingle

  2014-06-05 09:49
 • TUBULAR BELLS

  TUBULAR BELLS

  Hej! 

  "Min häst Tubular Bells har alltid haft problem med sin mage. Han har egentligen inte haft kolik men ibland har han haft oförklarliga febertoppar och ibland små krampanfall. Jag har frågat veterinärer, foderrådgivare och andra förståsigpåare vad det kan vara som är tokigt med min häst men ingen kunde svara. Till saken hör att han alltid har varit seg när han ska jobba och detta har vi försökt lösa med ännu mera kraftfoder. Så fort vi har gett mer har han blivit ännu segare och mer öm i kroppen.

   

  Läs mer…
  2014-01-28 13:46
 • XENON Å

  XENON Å

  Hej 
  Vi började använda era produkter på mina hästar i Juni månad. 
  Och måste säga att på valacken som har vart mkt muskelspänd, haft lite stel bog. 
  Han har vart spänd på banan, gjort en del bra lopp, och några med galopp.

  Läs mer…
  2013-11-15 11:41

Fler nyheter