.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

Amanda och Oboy

Amanda och Oboy

Hej
Jag heter Amanda och är 13 år och jag har en ponnytravare, ett russ på 10 år.

När jag fick hem honom, var han stel i bogarna, var svår att stretcha och travet bak var lite hoppigt. Han ville mer än han klarade av och kapaciteten fanns där, men kunde inte använda den riktigt. Han var också lite stressad och blev dålig i mage vid start

Så jag provade era pulver som Minesyl, Ferrum och Makrosyl och Gastrofor,(tror jag det heter).

Nu har Oboy som han kallas, blivit mycket bättre, går bättre att stretcha, bogarna är mjukare och i loppen har han fått använda sin kapacitet. Han är nära att slå sitt rekord på 2.01.0.


Magen är bättre och han är mycket lugnare, travet bak stämmer också mycket bättre han är inte lika hoppigt och han har blivit starkare och mer uthållig. Han har placeringar 2,3,4,5,2.

Så era pulver kommer jag fortsätta med

Amanda och Sunds Oboy 

2015-12-18 15:31