.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

ARRE

ARRE

Liten uppdatering om Arre som är en helt ny häst i humöret, han ger sig vid de små konflikter som kan uppstå och slår ytterst sällan mot spöet nu.

En stor förändring är också att han som har haft så dålig växt på man och svans nu har en pannlugg som måste ansas, manen har blivit tjockare samt att hans svans har massor av nytt tagel som växer.

Jennifer, ägarinnan, säger att han är som ny, helt underbar.

Första ridturen efter påbörjad medicinering hos Homeopathuset.......från att gå med skallen uppkörd och bromsa i varje steg till detta är en stor seger, nu är det bara att fortsätta jobba med tempot. 

Jag grät i telefonen när Hasse gav mig svar på vad som var problemet och jag gråter en skvätt nu av ren glädje. Hans och Elisabeth Söderström det finns inga som ni, tusen och åter tusen tack för er hjälp. Vi har fått vårt hopp åter på riktigt nu ❤

Elisabeth Sandin fd Hockman

2014-06-16 21:23