.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

Biscuit Po

Biscuit Po

Hej
Min travhäst Biscuit Po, sto 7 år, har varit väldigt stel i kroppen, mest i bogarna och bakpartiet. Efter att jag fodrat henne med Homeopathusets produkter, Minesyl, Ferrum och Makrosyl så har det skett en otrolig skillnad på stelheten, bogarna är lösgjorda och fina nu.

Biscuit Po har alltid varit arbetsvillig och hon har alltid haft bra spurt på upploppet, men nu har hon förbättrat spurten enormt. I sista loppet låg hon ca 100 meter efter, hon gör en superspurt och går tredje spår utvändigt och slutar på andra plats på 2 640 meter.

Både hästen och jag är så nöjda med produkterna och tänker inte sluta med dom.

Med vänlig hälsning

Malin Larsson

2015-03-11 16:38