.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

Excellent Swingfly

Excellent Swingfly

Vi vill tacka er för era produkter och kunnande. Alltid bra service!

Har använt era produkter i ca 15 års tid både till hästarna och oss själva.

Skickade in håranalys på vår ponny Exellent Swingfly som är en av Sveriges bästa 6-åriga C-ponny i dressyr med bland annat seger i ungponny championat 2015 och en andraplacering ungponny SM i Gävle 2015. 

Nu ska han tränas och tävlas för större utmaningar 2016 med sikte på SM och för att ge Swingfly bästa möjliga förutsättning så använder vi Gastrofor, Minesyl och Ferrum.

Vi märker stor skillnad när han arbetar, att han är mjuk o fin i kroppen sedan han började med era produkter.
Min halvblodsvallack, som veterinären ville döma ut på grund av av hälta, fick vi 6 extra år med tack vare Homeopathuset.

Med Vänlig Hälsning

Caroline Ragnarson, Lenhovda

2016-03-31 12:56