FLEUR

FLEUR

Vill här berätta om vårat shettissto Fleur, och hennes magproblem.

Vi köpte henne i juni 2005, då märkte jag att hon hade lite bajs på svansen när vi hämtade henne, men tänkte att det nog berodde på en lång och stressande  resa genom halva Sverige  i en hästtransport med massa andra hästar, nog för att hon hade sin mamma med som var den vi egentligen skulle köpa, men då hon hade lång fin man och fölet troligen skulle få det med så då tog vi båda förståss när hon nu var till salu. Det ångrar jag inte en sekund, de har givit oss så mycket.

Tiden gick, och det var lite smågeggigt hela tiden ville inte bli bra , men det var bara början. Våren 2006 blev det mycket värre , kontaktade veterinärer, prövade olika preparat typ mag o tarm, och liknande, men ingen skillnad , de enda som hjälpte henne var sen noni-juicen det gjorde henne riktigt bra ett tag , men sen drog eländet igång igen , då jag gjorde upphåll med den.

Hon tålde inte ens torrhö om de innehöll vilda växter och örter , de enda som funkade något så när var rent övermogen timotej. Hösilage var inte att tänka på , de var rena dynamiten i hennes mage.

Varje morgon fick man tvätta baken o svansen , hon var som hon suttit i en balja med uppvispad bajs o vatten.Magen var som en boll på henne. De var inte så att hon hade diarre, nej bollarna var fina men det kom en massa vätska o gaser.

Jag hade börjat förbereda mej på att vår lilla skönhet, en dag ej fanns med oss mer.

Då jag misstänkte att något mer kunde tillstöta  med en sådan mage. Hemska tanke hon var en så underbar snäll och söt häst .

Så en kväll julen 2007 , hittar jag på datorn Homeopathuset och att de hade ett preparat som hette Gastrufor som skulle vara bra för struliga magar  , jag tog kontakt och fick en burk omgående  skickad till mej, 28 december fick hon första dosen , det tog några veckor innan jag vågade hoppas på att detta var rätt, men sen blev det bättre  och bättre , med små återfall i början. Men skam den som ger sej för nu började det hända saker , magen blev lugn o jag hade åter en ren o fin häst, LJUVLIGT.., går ej att beskriva den lycka  att se henne må så bra

Nu har vi en glad och frisk Fleur, hon har nu ej fått Gastrufor på ett tag ,men magen mår såå bra, och skulle jag märka något är det bara att ge henne direkt en dos , för det kommer jag alltid att ha hemma en burk av.

Hon får även mineralen Minesyl.

Jag kan verkligen rekommendera dessa produkter då de givit så bra resultat .

Åland  augusti 2008 / Margareta

2013-10-29 23:49
Tillagd i varukorgen