.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

Glorius Man

Glorius Man

Jag kan berätta att vår häst gick mycket bra på en tung/dåligt underlag, ingen tillstymmelse till galopp som har varit de fyra sista loppen och gick bra på upploppet och vi var väldigt nöjda med en sjätteplats. 
PS: Hans såg på manprovet att det fanns en störning och det var flytande B-vitamin som togs bort 3 dgr innan loppet så där var han nog rätt ute, Ferrum fick han dubbel dos innan o tredubbel kvällen innan o på morgonen. Han har efter loppet när vi körde uppvisat en helt annorlunda och effektfull schwung, nu går han i vinterträning så vi ser fram emot start nästa år. Vi är mycket tacksamma för den goda supporten/kostråden det har verkligen gett resultat.

Hälsningar 
Kristina & Glorius Man

Kristina Åhsberg

2015-11-29 23:30