.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

HALVBLOD MED ÖGONSKADA

HALVBLOD MED ÖGONSKADA

På grund av en ögonskada och efterföljande operation somgick bra men det blev en massa återfall men efter jag kom jag i kontakt med Homeopathuset och fick hjälp så har hästen varit bra.

Jag har ett halvblod på elva år som för tre år sedan kom in från hagen med en ögonskada. Blev ilfart till Uppsala och efter undersökningar sades att ögat inte gick o rädda då det var hål på regnbågshinna o hornhinna men efter påtryckningar från oss bestämdes att det att dem skulle göra ett försök till att rädda ögat.

Operationen gick bra o allt flöt på men sen kom återfall på återfall på återfall enda tills vi kom i kontakt med er. Han fick stå på Ferrum, Makrosyl, Minisyl, Cirkulafor o Eyebright o sen dess har det inte blivit ett enda återfall! Idag mår han bra o tävlas för fullt!

 

Stort tack!!

MVH Helen Ekman

2013-10-29 23:55