.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

KALLA FAKTA Hästen Braides Dream!

KALLA FAKTA Hästen Braides Dream!

Nu har tävlings säsongen börjat och det känns väldigt spännande. Braiden och jag avslutade förra årets säsong med Bravur, vi blev high point riders!!
I år har vi hoppat upp ett snepp i svårighets grad och det känns super kul för vi är ganska väl förberedda.

Braiden har tränats under hela vinter och det resultatet syns väl , det blev mååånga skritturer i backar och även några träningar i ridhus. Mitt mål med oss i år är att fortsätta i D och C klasser utan att stressa fram för jag tror på iden skynda långsamt.
 
Jag är väldigt nöjd med era produkter för det ger min häst en bra grund att stå på och jobba utifrån. Det är  många faktorer som spelar in för att få en bra tävlingskompis.


# Bra grovfoder och det har min pålle fri tillång av
# Bra mineraler/vitaminer MINESYL. järn FERRUM. magnesium MAKROSYL för att kroppen ska må bra, hålla och kunna prestera
# rätt träning som är väl anpassad och genomtänkt  för min häst
# Ömsesidig kärlek och respekt. Min häst lastar sig själv , han kan stå lös i stallgången och han är lätt i all hantering för jag ger honom chansen att få göra rätt och belöningen blir frihet
 
Kram Veronica och Braides Dream

2013-11-15 11:37