.

.

Hästmassage och Djurkontakt

Hästmassage och Djurkontakt ägs och drivs av Anna Karström.

"Jag har mångårig erfarenhet av att jobba med friskvård och för mig baseras friskvård på ett holistiskt synsätt där man tar hänsyn till HELA individen och inte bara behandlar symptomen.
Mitt mål är att hitta orsaken - för där finns nyckeln till balans och hållbarhet" säger Anna.

Läs mer här

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

KHOL, DENNA FANTASTISKA HÄST OCH HANS MÄNNISKA – LENNART ÖSTBERG

KHOL, DENNA FANTASTISKA HÄST OCH HANS MÄNNISKA – LENNART ÖSTBERG

Khol är en nordsvensk bruksvalack som är 15 år. Han har i år gått sin nionde fora tillsammans med Lennart som har kört foran 19 gånger. Foran som startar från Klövsjö och har slutmål i Röros, Norge är en tur på 22 mil.

Khol förbereds noggrant genom träning som håller honom smidig och muskulös. I år började Khol kännas lite stel i baksteget så massör Anna Karström kontaktades för att känna över honom och ge massage.  Anna konstaterade och behandlade Kohl för spänningar i musklerna i bog och bakdel.

Anna är välbekant med Homeopathusets produkter så tillsammans med Lennart så bestämde de att kontakta oss för lite rådgivning inför den långa färden.

Eftersom Khol är en frisk häst som enbart behövde stärkande tillskott sårekommenderade vi Minesyl—vårt bastillskott som innehåller vitaminer och mineraler, Makrosyl—för extra magnesium och Ferrum – för extra järn. Lennart började ge dem en tid innan de skulle ut på sin resa och tog även med produkterna och gav Kohl dem tillsammans med hö och havre under resan.

När hästen skall göra ett långvarigt arbete så förbrukas både järn och magnesium, mineraler som det blir förlust av under långvarigt arbete och därför är det en fördel att fodra med dessa för att förhindra brister.

Khol är en utmärkt arbetskamrat och trogen vän säger Lennart som också berättar att han kändes bättre i musklerna relativt snabbt, spänningarna släppte och han fick mer energi och kändes fantastiskt fin att köra.

Vi tackar för förtroendet att få stödja Khol i hans arbete med våra kompletteringsfoder.

2020-03-07 23:04