.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

Mamma: Leeloo med nytillskottet (pappa: Broadway Hall, ej på bild)) .

Mamma: Leeloo med nytillskottet (pappa: Broadway Hall, ej på bild)) .

Efter lång väntan har hon äntligen blivit född (447 dagar) tidigt på morgonen. Jag missade fölningen med omkring10-15 minuter.

När jag kom ut i stallet omkring kl. 5;00 låg hon fortfarande kvar till hälften I fosterhinnan och både sto och föl låg fortfarande. Allt förlöpte så bra som man bara kan drömma om, fölet var på benen inom en timme och började dia inom ett par timmar, hon “bajsade” också straxt efter :). Efterbörden kom efter ca 45 minuter.

Det här stoet har enbart utfodrats med naturligt foder och Homeopathusets produkter och titta vilket praktföl hon har fått!

Bilderna är tagna dagen efter och hon är 1 ½ dag gammal här. Jag har följt dem hela tiden och det är fantastiskt att se hur snabbt koordinationen och rörelserna utvecklas! Fölets äldre syster och moster var också med och sniffade på den lilla nyfödda.

Vi har inte bestämt något namn ännu utan det får komma till oss när vi har lärt känna varandra lite bättre, men efternamnet blir “Will” som för alla de andra.

Vill med de här bilderna tacka Homeopathuset för all hjälp och de fina produkterna :)!

 

Bästa hälsningar

Kristiina

2013-10-29 23:43