.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

MISTY OCH NATALIE

MISTY OCH NATALIE

Vår ponny Misty var väldigt sjuk för 2 år sedan. Hon fick kolik som vägrade ge med sig. Under 2 dygn höll vi på hemma men sedan fick vi åka till Ultuna och där blev hon i 3 dygn. Man konstaterade via ultraljud att hästen hade inflammation i tjocktarmen. Tarmväggen var 1,3 cm tjock och ska normalt vara 0,3 mm. Men efter den behandling hon fick, medicin och en rätt dyster prognos for vi hem.

I det här läget kontaktade vi Hoeopathuset och har sedan dess behandlat Misty med Gastrofor och enbart hö och strålucern. Ponnyn har nu varit frisk i 2 år.

Misty tränas och tävlas för fullt. Så tacksam för att hon är frisk och kry.

Misty har kontrolletats med ultraljud och tarmen är helt återställd.

2019-02-23 19:02