.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

PEGGY

PEGGY

Mitt shetlands sto Peggy, 26år är en fånghäst som även haft ehrlichias.

Våren -12 blev hon dålig, kontaktade då homeopathuset och gjorde en håranalys och fick veta att det fanns något i fodret som hon inte mådde bra av och jag fick råd av Hans om behandling.

Mitt shetlands sto Peggy, 26år är en fånghäst som även haft ehrlichias. Våren -12 blev hon dålig, kontaktade då homeopathuset och fick då rådet att ge Makrosyl, Colofor och Cirkulafor.

Det blev en utrensning som gick i skov, ömsom stel, stapplig, dålig balans, svettades, diaré, kissade mycket, luktade konstigt och så vidare.

Den ena dagen bättre den andra dagen sämre, tills hon i höstas blev riktigt dålig, trodde faktiskt inte att hon skulle överleva, (hår analys gjordes vilket visade att hon fick i sig något som hon inte mådde bra av.... boven visade sig vara lite müsli som hon fick tillsammans med preparaten morgon och kväll).

Hans var ett sådant otroligt stöd, han var då i USA så vi hade telefon kontakt, och med sitt lugn bad han mig ha tålamod några dagar till och ta bort müslin och ge havre istället. 

Jag satt hos henne den natten då hon låg och kämpade, idag är jag så lycklig och glad att jag följde råden. Efter bara några dagar var alla krämpor som bortblåsta och hon blev som ung på nytt.

Alla runt omkring trodde knappt sina ögon, vi har faktiskt aldrig sett henne så busig och yster.

När första snön kom var det en stolt Peggy med bjällror som drog pulka.

Nu går alla hästar i stallet på havre och Minesyl och alla mår kanon.

Än en gång TACK!

/Ann-Louise

2013-10-29 23:52