Fördelar med PostNord App

  • Du håller enkelt reda på var ditt paket är samt hur, när och var det levereras.
  • Du behöver ingen särskild avi – appen innehåller en digital avi.
  • Dina paket läggs till automatiskt.
  • Du eller någon annan kan hämta ut paketet utan leg om BankID har använts.
  • Du får veta när ditt ombud är öppet.

.

Följ oss på Instagram

Titta gärna in

.. i vårat apotek.

Våra öppettider är mellan 8:00 och 17:00 måndag - fredag.
 
Telefontiden är mellan 8:00 - 17:00 måndag - fredag.
 
Tfn växel: +46 (0)270 28 80 00

SUGAR

SUGAR

Då jag träffade på Sugar och fick förmånen att börja hjälpa henne hade hon en mycket dålig  mage, detta märktes på hennes avföring samt status på hennes hovar.

Min rekommendation till ägaren var att utföra en håranalys så att Sugar fick de mineraler hon behövde samt få balans i tarmsystemet.

Då jag träffade på Sugar och fick förmånen att börja hjälpa henne hade hon en mycket dålig  mage, detta märktes på hennes avföring samt status på hennes hovar. Sugar bajsade ett flertal gånger under en verkning och avföringen var lös och vattnig, hovväggarna var utflutna, spruckna och fulla med “traumaringar”, sulorna tunna och saknade i princip skålform.

Min rekommendation till ägaren var att utföra en håranalys så att Sugar fick de mineraler hon behövde samt få balans i tarmsystemet, verkning av hovarna regelbundet samt att använda boots om hästen ömmade på grusväg. 

Sugar har nu fått hjälp med rätt mineraler, rätt och frekvent hovvård samt boots vid behov. Resultatet kan ses på bilderna, det är ca 10 månader mellan dem.

Hovvårdare Kent Wiberg

Certified hoof care practitionar AANHCP

Cert hovformsspecialist SANHCP

Massageterpeut häst STUAB

Foto: Kent Wiberg

 

PS. Något som inte var med i artikeln är att Kent Wiberg verkat en annan liknande häst under vintern, samma typ av häst och problem men den hästen har inte blivit lika bra i hovarna (han fick inte heller mineraltillskott).

2013-10-30 00:07
Tillagd i varukorgen