.

.

Hästmassage och Djurkontakt

Hästmassage och Djurkontakt ägs och drivs av Anna Karström.

"Jag har mångårig erfarenhet av att jobba med friskvård och för mig baseras friskvård på ett holistiskt synsätt där man tar hänsyn till HELA individen och inte bara behandlar symptomen.
Mitt mål är att hitta orsaken - för där finns nyckeln till balans och hållbarhet" säger Anna.

Läs mer här

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

Tack för fantastiska produkter

Tack för fantastiska produkter

Hej!
Jag vill tacka för fantastiska produkter som med hjälp av eran foderstat tycks påverka hästen bättre än vad jag nånsin vågat tro. Jag använder mig av prestationspaketet och är väldigt nöjd!


Min häst Ma Råkes gjorde comeback efter 2års frånvaro och det slutade med en fin 4e plats, med en rekordsänkning på 5 sek.
Stort tack för hjälp på vägen från oss!


Hälsningar Emilia Schlömer

2021-05-31 00:23