Fördelar med PostNord App

  • Du håller enkelt reda på var ditt paket är samt hur, när och var det levereras.
  • Du behöver ingen särskild avi – appen innehåller en digital avi.
  • Dina paket läggs till automatiskt.
  • Du eller någon annan kan hämta ut paketet utan leg om BankID har använts.
  • Du får veta när ditt ombud är öppet.

.

Följ oss på Instagram

Titta gärna in

.. i vårat apotek.

Våra öppettider är mellan 8:00 och 17:00 måndag - fredag.
 
Telefontiden är mellan 8:00 - 17:00 måndag - fredag.
 
Tfn växel: +46 (0)270 28 80 00

TRÖ STEIN

TRÖ STEIN

När jag köpte Trö Stein i Norge som 5-åring hade han stora problem med magen och var i allmänt dålig kondition. Vi veterinärundersökte honom och jag fick en diagnos.

Jag skickade ett manprov till Hans Söderström och fick till svar av honom att hästen hade magproblem orsakad av foderbelastning.

Efter att jag behandat Trö Stein med Homeopathusets mineraler blev han så frisk...

När jag köpte Trö Stein i Norge som 5-åring hade han stora problem med magen och var i allmänt dåligt skick. En veterinär konstaterade att han hade drabbats av hjärtmuskelinflammation och rekommenderade en lång vila.

Efter att ha skickat ett manprovt till Hans Söderström där han kostaterade en störning på magen, orsakad av foderbelastning, så behandlade jag hästen med Minesyl, Makrosyl, Ferrum (tidigare Ferrosyl, Homeopathusets anmärkning), Colofor och Respirafor från Homeopathuset. På Hans inrådan ändrade jag också foderstaten.

En och en halv månad senare var Trö Stein så pigg att jag beslutade mig för att kolla hans hjärta igen. När jag kom tillbaka till veterinären så skrattade han åt mig och sa att det inte fanns en chans att hästen blivit frisk på så kort tid. Döm om hans förvåning när undersökningen visade att Trö Stein var helt återställd.

Han är fortsatt frisk och har presterat mycket bra på banan. Jag kommer absolut att fortsätta med Homeopathusets produkter eftersom jag märker att Trö Stein mår bra av dem.

 

Kalle Karlsson

Stall Glans, Klövsjö

2013-10-29 23:41
Tillagd i varukorgen