.

Casa Catarina erbjuder en individanpassad helhetssyn genom intuitionsbaserad livsvägledning, ayurvedisk hälsorådgivning & ayurvedisk massagebehandling, yoga och Reiki-healing i Mohed, Hälsingland.

Läs mer här: https://www.casacatari/na.se

.

Vi stödjer Svenska Hästars Värn

Svenska Hästars Värn, SHV, är en rikstäckande djurskyddsförening för hästar.

Det främsta arbetet som föreningen gör att ta emot hästar, efter att de omhändertagits av myndigheterna, då deras ägare vanvårdat eller övergivit dem.

Den begränsande faktorn hur många föreningen kan hjälpa beror helt på ekonomin. Resurserna är knappa och SHV är helt beroende av godhjärtade personers gåvor och donationer.

 

TRÖ STEIN

TRÖ STEIN

När jag köpte Trö Stein i Norge som 5-åring hade han stora problem med magen och var i allmänt dålig kondition. Vi veterinärundersökte honom och jag fick en diagnos.

Jag skickade ett manprov till Hans Söderström och fick till svar av honom att hästen hade magproblem orsakad av foderbelastning.

Efter att jag behandat Trö Stein med Homeopathusets mineraler blev han så frisk...

När jag köpte Trö Stein i Norge som 5-åring hade han stora problem med magen och var i allmänt dåligt skick. En veterinär konstaterade att han hade drabbats av hjärtmuskelinflammation och rekommenderade en lång vila.

Efter att ha skickat ett manprovt till Hans Söderström där han kostaterade en störning på magen, orsakad av foderbelastning, så behandlade jag hästen med Minesyl, Makrosyl, Ferrum (tidigare Ferrosyl, Homeopathusets anmärkning), Colofor och Respirafor från Homeopathuset. På Hans inrådan ändrade jag också foderstaten.

En och en halv månad senare var Trö Stein så pigg att jag beslutade mig för att kolla hans hjärta igen. När jag kom tillbaka till veterinären så skrattade han åt mig och sa att det inte fanns en chans att hästen blivit frisk på så kort tid. Döm om hans förvåning när undersökningen visade att Trö Stein var helt återställd.

Han är fortsatt frisk och har presterat mycket bra på banan. Jag kommer absolut att fortsätta med Homeopathusets produkter eftersom jag märker att Trö Stein mår bra av dem.

 

Kalle Karlsson

Stall Glans, Klövsjö

2013-10-29 23:41