Uppdatering om Prins och Lilleman

Uppdatering om Prins och Lilleman

Hej!

Vill uppdatera här lite om den fortsatta resan med Homeopathusets mineraler m.m .

Till en början kan jag meddela Lilleman fortfarande är mer vild en tam

Ett par, tre år har Lilleman inte fällt sin päls ordentligt, förra året fällde han inte klart alls, det var jättekonstigt, han hade tofsar kvar över sommartiden, så jag fick raka bort det .

Men i år efter höst/vinterns mineral/vitamin boost, så fäller han redan så ENORMT! Så häftigt att se denna enorma skillnad! Så i år kommer han ha en riktigt fin sommarpäls.

Jag nämnde i ursprungsreferensen att Prins min islandshäst efter varje vinter, alltid är “broddstel” som jag kallar det, varje vår har jag har fått tagit ut massören för att få loss bogarna m.m., ända sen jag köpte honom – 09.

Det behöver jag verkligen inte göra i år! Han är så mjuk och ledig i sina rörelser, enormt lyft o rymd i travstegen!  Ja i alla gångarter.

Jag är faktiskt häpen, ärligt talat, för detta var jag rätt så säker på skulle vara som alla andra år, stel och trång i bogarna. Men Icke.

Enormt pigg o alert, ett framåt driv som annars brukar ta några veckor att bygga upp.

Hovslagaren har också märkt en enorm skillnad på Prins stelhet, nu drar Prins inte tillbaka benen som förr.

Jag vill även tillägga att jag har en äldre katt, Nisse, som mått väldigt dåligt, gått ner enormt i vikt, kräkts, och “jamråma “ och nyst jättemycket, varit förvirrad ,och mest legat o sovit. 

Han har inte hoppat upp i sängen på månader. Veterinären gav honom mediciner, men tyvärr kräktes Nisse mer och blev sämre.

Han har nu fått M4 droppar i knappt en vecka, för jag hade det hemma till en annan katt som fick hjälp mot sin stressmage (pga en ny katt som av egen maskin flyttat hit) av dessa droppar, han blev också bättre på några dagar, för att sen bli helt lugn o återställd efter ett par veckor.

 

Åter till Nisse, gammelkatten, han har fått som sagt M4 droppar knappt en vecka, på denna korta tid har han: slutat kräkas, slutat ”jamråma”, slutat nysa så enormt , nyser kanske 1 gång per dag , knappt det. Mycket piggare både i ögonen o kropp, hoppar nu åter upp i sängen! Ej förvirrad är med oss mycket mer, och är mer närvarande i blicken.

 

Det låter otroligt, och det är vad det är!!  Jag trodde det skulle ta längre tid för en liten förbättring, men här blir det Jättekliv direkt!

 

Även min schäfer Zelda som är 12 1/2 år har blivit så stel så stel, Henne har jag också gett Makrosyl ca 1 månad, så igår hoppade hon med lätthet upp i sängen hon med, tidigare har hon kravlat upp med bakbenen, när hon prompt velat upp i sängen. Och full fart när vi är ute J.

 

Nu ser jag spänt fram emot mitt eget intag av Homeopathusets produkter.  Blir jag så pigg som Lilleman och de andra djuren, Ja då minsann får familjen hålla i sig.

Jag var tacksam tidigare, men nu har jag snart inga ord kvar som kan visa min tacksamhet över att få denna hjälp till mina älskade djur

Åter igen, TACK HOMEOPATHUSET!!

Hoppas verkligen att fler får möjligheten och tar möjligheten att prova dessa produkter, tror ingen kommer ångra sig!

MVH Yvonne Gustafsson o alla glada pigga djuren

 

2015-04-23 21:39
Tillagd i varukorgen