Vieskerin Valo

Vieskerin Valo

Lite uppdatering om Vieskerin Valo

- Även om hästen är redan 11 år har han hittills förbättrat sin prestation varje år. Han behöver inte förbättras så mycket nu, 0,5 sek skulle räcka, säger kusken Pertti Niver med ett leende på läpparna.

Vieskerin Valo har styrkan det har han bevisat många gånger under de senaste säsongerna. Det som kan behöva förbättras är att få upp farten lite och att han inte bryter ut i galopp, men hastighetern har förbättrats under vinter men kan förbttras lite ytterligare. Niveri säger vidare att Vieskerin Valo är stark nog, det har han bevisat gång på gång under de senaste säsongerna. Hastighet och inte bryta galoppera är de områden områden som kan förbättras, han är lite känslig för störningar men under vintern har han tränats för att bli lugnare. 

Hästens tränaren säger att Vieskerin Valo har varit frisk hela vintern och tränat oavbrutet. Hans kondition lovar gott inför kommande säsong så hans konkurrenter får se upp. Vieskerin Valo startar på lördag i T76 på Seinäjokoch har goda chanser i loppet.

Jag kan ju nämna att Vieskerin Valo tas väl omhand av vår Finska agent Kristiina Alanko Tfn: +358 50 669 29, E-post: info@horsebalance.fihttp://www.horsebalance.fi/

2015-02-17 15:10
Tillagd i varukorgen