ELLEN

Jag hade haft min häst Ellen, eng. fullblod född 1991, sedan 6 år då hon började tappa pälsen i onormal omfattning och fick växande helt kala fläckar på ena sidan vid ljumsken och låret. Fläckarna växte och jag ringde runt till bekanta för att höra om tips och få goda råd för hur jag skulle behandla detta. Bland de tips jag fick fanns att ringa Homeopathuset och jag valde att göra det.

 

Jag blev rekommenderad att ge Ellen 1 tsk Colorfor på morgon och en tsk på kvällen och man sade att jag skulle se resultat redan efter en vecka och efter tre veckor skulle fläckarna vara utläkta. Jag måste säga att jag var skeptisk till att så lite skulle kunna göra så mycket, men nyfiken att pröva. Döm om min förvåning när jag efter en veckas med  2 tsk Colorfor dagligen märkte att fläckarna verkade läka och att pälsen började växa ut på fläckarna. Efter tre veckor med Colorfor var pälsen helt utväxt igen och inga fläckar synliga mer.

 

Jag gav även mina två Welshponnys Colorfor. Båda kliade normalt av sig större delen av man och svans under sommaren och såg förfärliga ut. Sedan jag gett dem Colorfor minskade kliandet betydligt och för första gången hade ponnyerna kvar det mesta av manen och svansen under sommaren. Dessutom hade en av dem tidigare lidit av solexem under sommaren på den vita mulen. Även detta förbättrades och exemet uppstod inte sedan han fått Colorfor.

Jag ger nu samtliga mina hästar Colorfor under vår/sommar. Dessutom får de Minesyl under vinterhalvåret.

 

Mona Nilsson Kövamees

Ekerö

2013-10-29 23:09
Tillagd i varukorgen