FERNON'S WILL

FERNON'S WILL

Jag introducerades för Homeopathusets hästprodukter (Formel – 1 – Hästen) för ca 2,5 år sedan. Vår häst Fernon’s Will (också kallad Pate) var då 2,5 år. Han hade visat stor talang under träning, men så fort som träningen intensifierades fick han problem – huvudsakligen i lederna.

Jag hörde då talas om möjligheten att få en mananalys gjord av Hans Söderström och beslutade att prova detta på Pate. Analysen från Hans visade att grundproblemet för Pate var hans känsliga mag-tarmkanal och att dessa problem var orsakade av en foderbelastning.

Hans rekommenderade att vi ändrade Pates diet så att den enbart innehöll naturliga foder som inte innehöll några syntetiska, raffinerade ingredienser – hö och havre. Vi ändrade genast Pates foderstat och började också behandla honom med rekommenderade produkter från Homeopathusets Formel – 1 – Hästen-serie.

Vid den här tiden så hade vi också flyttat Pate till en tränare som var villig att följa de rekommendationer om foder och produkter som vi hade fått från Homeopathuset. Tränaren var, samtidigt som hon var öppen för att prova nya vägar, tvivlande. Kan en tävlingshäst verkligen klara sig på så lite; hö, havre och de små kvantiteter med tillskott som rekommenderades, utan att tillföra någon typ av de pelleterade helfoder som finns på marknaden?

Vi lade också samtidigt om foderstaten för alla våra hästar – också flera som stod på träning i samma stall som Pate.

Pate visade stora förbättringar och var snart tillbaka i form. Det var återigen möjligt för honom att prestera till sin fulla kapacitet och samtidigt hålla sig frisk.

Vi accepterar att han har sina ”svaga punkter” och han får nu produkterna kontinuerligt – även när han är symptomfri.

Jag är helt säker på att Pates framgångar inte skulle ha varit möjliga om vi inte hade ändrat hans diet och gett honom tillskotten från Homeopathuset. Pate är en härlig häst – gör alltid sitt bästa och ger allt han har i loppen. Han har verkligen förtjänat allt vi har lagt ner på att hålla honom glad och frisk, och vi som ägare är väldigt glada att vi har hittat ett naturligt sätt att fylla hans näringsbehov.

Idag är Pates rekord på banan 14,3 (2120 m) och han har tjänat i genomsnitt 8 000 kronor per start.

Pates tränare har nu också ändrat foderstaten för alla de hästar hon har i stallet till en naturlig foderstat – hö, havre och naturliga vitaminer och mineraler från Homeopathuset. Hon är övertygad om att alla hästarna mår mycket bättre och gör bättre resultat på denna diet än vad de gjorde tidigare.

Det är ju ett faktum att man med hjälp av naturliga vitamin- och mineraltillskott inte kan höja hästens naturliga kapacitet – men genom att hålla din häst frisk och stark ger man den möjligheten att utnyttja hela sin medfödda kapacitet och visa hela sin potential på banan.

Jag rekommenderar varmt Homeopathusets produkter till alla hästägare. Det spelar ingen roll om det är en pensionerad ponny eller en lovande unghäst – alla hästar förtjänar bästa möjliga skötsel och näringsmässigt kan du åstadkomma detta med en naturlig foderstat och naturliga vitamin- och mineraltillskott från Homeopathuset.

Jag vill också passa på att tacka personalen på Homeopathuset. De visar en verklig passion för sitt jobb och har gett oss värdefulla råd om våra hästar. De bryr sig verkligen om sina kunder och deras hästar.

Homeopathuset gör ett värdefullt jobb med sina vitamin- och mineralprodukter och deras arbete är inriktat på hästarnas välbefinnande och hälsa – och det är det som verkligen räknas.

 

Kristiina & Timo Alanko

Hästägare och uppfödare

Tuulos, Finland

2013-10-29 23:34
Tillagd i varukorgen