Vad en mananalys visar

Vad en mananalys visar

I februari för snart ett år sedan berättade en bekant om att hon hade skickat in en ”hokuspokus mananalys” och att hennes häst hade blivit så mycket bättre efter att ha ätit Homeopathusets Gastrofor och Minesyl mm. Jag blev självklart intresserad och skickade in en bit av min hästs man för analys – inte för att hästen mådde dåligt utan mest för att göra en check av hans tillstånd.

Ganska snart efter inskickat prov ringde Hasse upp mig och vi hade ett långt samtal om både min häst och andras hästar, vilket var riktigt trevligt och intressant.

Hasse pratade mycket om vikten att hästar skall äta stråfoder och inte massa pelleterat kraftfoder och annan onaturlig föda. (Jag hade vid den tidpunkten redan ställt om min häst till enbart stråfoder eftersom jag några månader tidigare blivit intresserad av Paleokost och vad människan är ämnad att äta. Samma borde det ju vara med hästar tänkte jag och plockade bort det lilla kraftfoder han fick.) Hasse berättade att min häst på det stora hela mådde bra men att jag kunde ge min häst Gastrofor, Ferrum och Minesyl för att få ett ännu bättre utgångsläge. Självklart ville jag det!

I september i år var jag på hästkliniken i för att återigen kontrollera min hästs tänder. Veterinären hittade en kula i tandköttet på min häst och han fick bedöva området och skära ut den lilla kulan (spottsten?).

Veterinären konstaterade också att min häst hade bitit av sig en tand och när jag stod där på kliniken så kom jag ihåg att Hasse redan sex månader tidigare hade pratat om en tandskada, vilket jag då förkastade i och med att jag bara några månader tidigare hade varit hos veterinären och fått hästens tänder fixade.

Märkligt. Så fort jag kom hem letade jag upp mina anteckningar från samtalet med Hasse och hittade anteckningen om tandskadan. Det stod inte vilken sida skadan var på men däremot hade jag gjort en pil och skrivit ”ont i tandköttet?”. Väldigt märkligt, men samtidigt oerhört intressant.

Nu har det gått nio månader med Homeopathusets produkter och min häst ser ut att må riktigt bra, så jag kommer definitivt att fortsätta ge min häst Homeopathusets produkter även fortsättningsvis.

Tack!

Hälsningar

Catharina Sellman & Machiavelli EC

Länk till Catharinas blogg

2017-01-02 15:40
Tillagd i varukorgen