MARINE TABAC

Jag köpte Marine för ca 1,5 år sedan, en nordsvensk travare som ej hade fått visa sina talanger. När jag köpte henne var hon 8 år gammal och hade hunnit med att få två fina föl.  Som unghäst gick hon ett premielopp, hon hade varit hos två stycken travtränare men ingen av dem hade lyckats med att förvalta hennes talang.  Jag fick inte reda på vad det var som inte hade fungerat eller varför det ej hade fått henne att funka inom travet.

När jag köpte henne visste jag ingenting om trav, jag ville utbilda henne inom dressyr och använda henne till ridning.  Marine var redan när jag köpte henne väldigt lös i magen och kissade mycket och ofta. I ridningen kom vi inte framåt hon var väldigt stel. Kände framför -allt att det var stelare i höger fram vid bogen samt att hon inte riktigt ville jobba med bakdelen.  Efter att halvår av funderingar träffade jag en underbar människa som heter Mia. Hon rekommenderade att jag skulle skicka in en mananalys till homeopathuset, det hade hjälpt henne enormt med hennes häst.

Jag skickade in analysen och fick sedan ett väldigt givande telefonsamtal, de talade om precis hur marine kändes i ridningen och vad jag hade för problem.  Jag kände igen alla symptom som det talade om för mig att det hade sett på mananalysen.  Jag fick rådet att använda, Colofor för levern som man såg att det fanns påverkan på, Renofor för njurarna, samt Minnesyl, Ferrosyl och Makrosyl.

Det började märkas direkt att produkterna gjorde verkan, jag fick en mjukare häst med en bättre fungerande mage och ridningen började gå framåt.  Men det slutar inte här, min hovslagare har hållit på med travhästar hela sitt liv, han fattade tycke för Marine direkt och sa att den här hästen kan springa.  Jag hade ju kört henne regelbundet tillsammans med en kompis som också hade en nordsvensk travare så helt otränad var hon ju inte. Jag började träna lite mera och sedan åkte vi ned på banan bara för att se hur hon betedde sig. Marie skötte sig exemplariskt.  Hon gick ett felfritt Kval 2009 och hon såg strålande ut hon startade en gång ca en månad efter kvalet och kom på en nionde placering av 15 startande hästar, vi var helnöjda, hon skötte sig så bra. Sedan fick hon vila från tävlingar under vintern. Jag lade sedan till Vitosyl- E samt Glukosafor till de andra produkterna.

Första starten 2010 var på midnattstravet i Romme då vi kammade hem en 3:e platts på fina tiden 35,5 .

Marine har pga. homeopathusets produkter utvecklats enormt mycket och blivit en pigg och glad häst som har bevisat att era produkter gör undervärk med hästars hälsa och utveckling. Jag och Marine vill säga stort tack till er på Homeopathuset för att ni har hjälpt oss otroligt mycket. TACK!!

Med vänlig hälsning

Erika Gulliks och Marine Tabac.

2013-10-29 23:17
Tillagd i varukorgen