Lilleman och Prins

Lilleman och Prins

Hej !

Måste verkligen få dela med mig vilket underverk Homeopathusets produkter har gjort med min Shettis Lilleman.

Lilleman är född 1989 och är ett lite charmtroll så klart  Men tyvärr är han lite sned och skev i benen och så där och det har satt sina spår i hans rörelse schema som man förstår.

Har varit väldigt orolig och bekymrad över vad jag skulle göra för att hjälpa honom, gett han tillskott tidigare av olika slag men inget resultat som förbättrade hans status.

Hovslagaren har gjort ett toppen jobb med att räta upp bakbenen, men allt går inte räta på, tyvärr.

Lilleman har varit, väldigt stel och trött, särskilt på vintern, inte velat lekt så mycket med min islandshäst Prins, och varit väldigt stel och stapplig!

Fick tips av min väninna om Homeopathusets produkter, och tänkte jag har inget att förlora, Och det hade jag verkligen inte!

Jag inhandlade Minesyl, Makrosyl, Glucosafor, och Nypon med c vitamin.

Har gett under hela senhösten och vintern Minesyl, Glucosafor och Nypon+C till Lilleman, Och Jisses!! Han blev som ung på nytt!

Tidigare kunde vi ställa in honom utan problem t ex när jag skulle rida ut, Nej du, Inte nu inte!  Nu är det vilda protester , bankande i boxväggar och ljudliga gnäggningar, vilket han inte heller gjorde förut, gnägga så högt.

Rymmer när han tycker livet är lite långsamt, det har han inte ansträngt sig med tidigare, Piggare ögon ja hela utstrålningen!

Prins och Lilleman leker så det står härliga till i hagen, det galopperas, sparkas bakut, fyrfota hopp , Ja det ser ut som han är unghäst på nytt !!

 

Prins min islänning har fått Minesyl, Makrosyl och Nypon+C .  Makrosylen för att han sätter sina känslor i musklerna, och blir lätt stressad, Detta innebär då att han brukar vara väldigt spänd i musklerna, och få snedbelastningar.

Han är inte lika spänd för saker och ting som tidigare och upplever han mycket mjukare i musklerna.

Ska bli intressant och se när snön försvinner om han har “broddstelheten “ som han brukar, nu när han ätit dessa produkter.

 

En annan intressant detalj är att hovarna växer så det knakar, på gott o ont Så det är ett gott betyg, att det är bra produkter, för det har det inte gjort på vintern tidigare med andra mineraler jag gett dom. Inte heller har nåt av de ovannämnda positiva utvecklingarna visat sig med tidigare vitaminer o mineraler, Har aldrig sett så positiva resultat . Blanka pälsar dessutom.

Ärligt talat, trodde jag inte att det skulle göra sådan effekt som det gjort, Jag är så himla nöjd och glad över att jag tog till mig väninnas ord och köpte detta, kommer att rekommendera Homeopathuset och deras produkter så mycket jag kan, känslan att se dessa förändringar i en liten åldrande shettis kropp, från stel och trött, till full med livsglädje, mjuk och smidig, i full galopp så snön yr !!  Många glädjetårar har trillat utför kinden denna höst/vinter.  Detta vill jag fler ska få uppleva, att få möjligheten att ge sina älskade djur samma chans till denna förändring.

 

Måste tillägga, att kontakten med personalen / rådgivarna har varit toppen , det är genom deras goda råd utifrån vårt samtal, jag blev rekommenderad dessa produkter utifrån de bekymmer jag berättade fanns för mina hästar .

Välutbildade, vet vad dom talar om, tålmodiga och trevliga, ingen stress, hur många frågor jag än ställde, så togs det tid att förklara och ge råd.  Jätteskönt som djurägare att få detta bemötande!

Tack för er hjälp, så tacksam! Definitivt återkommande kund.

Hälsningar Yvonne Gustafsson

2015-02-06 14:54
Tillagd i varukorgen