TUBULAR BELLS

TUBULAR BELLS

Hej! 

"Min häst Tubular Bells har alltid haft problem med sin mage. Han har egentligen inte haft kolik men ibland har han haft oförklarliga febertoppar och ibland små krampanfall. Jag har frågat veterinärer, foderrådgivare och andra förståsigpåare vad det kan vara som är tokigt med min häst men ingen kunde svara. Till saken hör att han alltid har varit seg när han ska jobba och detta har vi försökt lösa med ännu mera kraftfoder. Så fort vi har gett mer har han blivit ännu segare och mer öm i kroppen.

 

2007 fick han Peritonit och var dödligt sjuk och ingen veterinär trodde att han skulle överleva. Även då tjatade jag på alla kunniga människor om vad som kunde vara förklaringen på hans sjukdom men ingen kunde ge mig någon vettig föklaring. Åren gick och han har tävlat i hela sitt liv och rest mycket och jag kunde själv lista ut att betfor blev han sämre av.

Maj 2013 hände det som är den värsta mardrömmen för alla hästägare, buköppning.... Bellan hade drabbats av ett felläge på grovtarmen och buköppning var det enda alternativet. När de väl hade öppnat honom så kunde de konstatera att han hade grovtarmsinflammation. Han överlevde operationen och jag frågade återigen alla veterinärer hur han kunde ha fått grovtarmsinflammation (samt magsår). Ingen kunde ge någon förklaring och ingen kunde ge mig råd hur jag skulle kunna förbygga att det inte uppstår igen...

Jag hade panik och kände att risken för återfall var stor och jag förstod att detta inte hade kommit över en natt! Min häst har i alla år haft problem.

Då rekomenderade någon mig att göra en mananlys. Nonsens sa jag! Sånt där tror jag INTE på. MEN vad hade jag att förlora? Hellre lite pengar än min fina häst... 

En dag kom samtalet från Hans. Han pratade mycket om hur min häst var att rida och vilken tygel den hängde i och vilket bakben den var stel i men plötsligt så sa han att detta beror på en överbelastning i hästens system. "Din häst har grovtarmsinflammation". Hur kunde han veta det? Jag hade ju inte berättat det! Där och då blev jag övertygad om att det finns mer hjälp att få utanför den traditonella världen.

Idag mår Tubular Bells fantastikt bra och han kommer få tillskott från Homeopathuset så som Minesyl, Makrosyl,ferrum, Gastrofor i resten av sitt liv!!

Tveka inte att kontakta Homeopathuset om du har problem med hur din häst mår eller presterar!

Camilla Ivarsson

Driver Camilla Ivarsson Dressyr & Rehabstall!

2014-01-28 13:46
Tillagd i varukorgen