HUDPROBLEM

HUDPROBLEM

Nu vet jag inte om ni kan hjälpa mig med min häst men jag har blivit rekommenderad att kontakta er.

Nickie berättar: ” Hej, jag har blivit rekommenderad att kontakta er och här är problemet. Jag köpte min häst 30 dec 2016 och efter tre veckor bröt det ut förfärliga nässelutslag som täckte hela kroppen. Min vet. behandlade med antibiotika och kortison men det kom tillbaka hela tiden. Jag har varit i kontakt med hästens uppfödare och den förra ägaren men han hade aldrig haft något liknande tidigare.

Så vad tror ni, kan ni hjälpa mig, skall jag skicka en mananalys”?

Mitt svar: Hästens utslag ser ut som en svampinfektion. Den här typen av infektioner är rätt så vanlig

När immunförsvaret blivit påverkat av någon orsak. Vaccination och avmaskning (eller någon annan from av medicinsk behandling) orsakar ett nedsatt immunförsvar och min erfarenhet är det oftast orsakat av vacciner. Jag vill också att du ser till att hästens vatten är rent.

Innan vi gör en analys så rekommenderar jag dig att göra följande.

Behandla med Kolloidalt Silver (KS), MSM, Natriumaskorbat (C-vitamin) och kokosfett.

Gör så här: ½ kopp KS i vattenhinken som vattenrenande. 1 msk direkt i munnen x 2. Ge MSM och Natriumaskorbat. mixa 1 msk av varje x 2 ges dirikt I munnen.

Så blandar du MSM och Natriumaskorbat i kokosfett och smörjer in på huden en gång om dan.

Behandla hästen minst en månad och om inget har hänt då kan vi göra en mananalys.

Första bilden var tagen 10 januari, andra bilden 21 januari och den tredja bilden var tagen 21 februari och då var alla hudproblem utläkta och hästen har varit fri från besvären sedan dess.

2019-02-23 18:43
Tillagd i varukorgen